web analytics

Radisson Blu Hotel Kayseri’de, 1.Evlilik Festivali yapıldı

Radisson Blu Hotel Kayseri’de, 1.Evlilik Festivali yapıldı

Kayseri’de açıldığı 2014 yılından itibaren birçok ilke imza atan Radisson Blu Hotel’de, evlilik hazırlığı yapan çiftlerin yoğun katılımıyla, 25 Mart Pazar günü “1.Evlilik Festivali” yapıldı.

Unutulmaz düğünlerin adresi olan Radisson Blu Hotel Kayseri’de düzenlenen festivale, gelinlikten damatlığa, kuyumcudan mobilyacıya, mekân süslemeden makyaj atölyesine kadar Türkiye’nin ünlü markaları katıldı. 2018 yılının trendleri, stil önerileri ve ilham veren yenilikçi fikirleri evlilik hazırlığında olan çiftler ile paylaşıldı. Kayserililer, hediye çekilişlerinin, defilenin, konserin, canlı müzik performansının ve eşsiz lezzetlerin ikram edildiği organizasyona yoğun ilgi gösterdi.

Radisson Blu Hotel Kayseri’nin profesyonel misafirperverliğinde gerçekleşen festivalde, otelin deneyimli kadrosu, düğün hazırlıkları hakkında davetlilere bilgiler verdi, düğün planlayan misafirlerine destek oldu. Festivalde Radisson Blu Hotel Kayseri’nin standına uğrayan ziyaretçiler, yapılan çekilişin sonucunda; konaklama, İstanbul’da (ulaşım ve konaklama dahil) tatil imkânı gibi birbirinden güzel hediyeleri kazandı. Ayrıca otel, festival tarihinden itibaren 31 Mayıs’a kadar anlaşması yapılacak olan tüm organizasyonlarda %10 indirim fırsatı da sunmaktadır.

Pınar Bent 2018 özel gelinlik kreasyonu defilesi, manken Gizem Özdilli, Sosyal Medya Fenomeni Didem Delen ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülünü alan Ayta Sözeri’nin aralarında bulunduğu ünlüler tarafından sunuldu. Birbirinden şık gelinlik ve damatlık modellerinin sergilendiği organizasyona, katılım yüksekti ve organizasyon yoğun beğeni aldı. Defilenin sonunda, etkinliğe katılanlara teşekkür plaketleri verildi.