web analytics

Cornelia otelleri atakta

Cornelia otelleri atakta

Bugün Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen toplantıda basına  2017 yılının değerlendirmesini aktaran Cornelia Diamond Golf Resort Spa ve Cornelia De Luxe Resort Otel genel müdürleri Zafer Alkaya ve Ali Şahin 2018 için de olumlu geri dönüşler aldıklarını belirttiler.
Ana pazarlarının Rusya ve Almanya olduğunu belirten Zafer Alkaya, personel sorunun giderek önem kazandığını ve bunu yurtdışı elemanlar ile karşılamaya çalıştıklarını belirtti.

 Alkaya 2017’de çok sayıda otel grubundan en iyi otel ödülleri aldıklarını ve büyük Tur Operatörlerinden Conde Nast Johansens’in 2018 Kataloğuna da kapak oldukların ve böyle bir olayın bir ilk olduğunu da aktardı.  Cornelia Diamond Golf Resort Spa ve Cornelia De Luxe Resort Otel, 2017’yi dünya çapında 3 ödülle kapatırken, 2018’e dünyanın en güçlü Tur Operatörlerinden Conde Nast Johansens’in 2018 Kataloğuna kapak olarak başladı. Türkiye’den bir otel ilk kez Uluslar arası alanda en önemli turizm kataloğu olan Conde Nast Johansens’e kapak oldu ve Londra’da düzenlenen ödül töreninde Cornelia Otellerine turizmcilerin ilgisi büyük oldu.

2018’de Avrupa ve Ortadoğu pazarında reklam ve tanıtım atağı yapan Cornelia Otelleri; 2018 yılının değerlendirmesini ve yapılan çalışmalar neticesinde 2019 için Antalya ve Belek bölgesi için öngörülerini

2018’de Avrupa ve son olarak Dubai’de Ortadoğu pazarında her yıl olduğu gibi pazarlama çalışmalarını sürdüren  Cornelia Otelleri; 2018 yılının ardından 2019 için de Antalya ve Belek bölgesi için umutlu. Bu yıl şimdiden Avrupa ülkelerinde  yüzde 20 artışa ulaştıklarını belirten Alkaya “ Orta Doğu’da seçici davranarak lüks segment ürünleri olan, suitleri, Villaları tercih eden Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai, Libya gibi ülkelerde pazarımızı genişletiyoruz. Orta Doğu pazarında da, 2018 için yüzde 30 pazar artışımız var” dedi..