web analytics

Millet Bahçesi oluyor

Millet Bahçesi oluyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en büyük müjdenin de İstanbul olduğuna dikkati çekerek, “Belki acele ettim ama söylemem lazım. İnşallah İstanbul’da havalimanının olduğu yere biz ‘Millet Bahçesi’ yapacağız. Atatürk Havalimanı, Millet Bahçesi olacak. 29 Ekim’de İstanbul’daki o dünyanın sayılı havalimanını açıyoruz ama mevcut Atatürk Havalimanı’nı da inşallah dev bir Millet Bahçesi haline getirmek suretiyle, artık şehrin merkezinde istiyoruz ki böyle bir Millet Bahçesi olsun.” dedi.

Şu anda animasyon çalışmalarının devam ettiğini belirten Erdoğan, 29 Ekim’deki açılışla hemen yoğun bir şekilde çalışmaların başlayacağını söyledi.

Erdoğan, aynı şekilde Ankara, Gaziantep ve birçok ildeki eski statları Millet Bahçesi’ne dönüştüreceklerini, yemyeşil ve halkın gidip geleceği yerlerin olmasını istediklerini vurguladı.

İstanbul’da yine ilginç olan yerlerden bir tanesinin de Maslak’ta bir alan olduğuna değinen Erdoğan, “Dev bir alan, orasını da yine buna çevirme, bir dönüşüm yaparak orayı da bir Millet Bahçesine dönüştürelim istiyoruz. Yani halkım bu tür yerlere rahatlıkla çocuklarıyla gitsin gelsin. Bunlara ihtiyaç var. Hep beton, beton, beton…Belediyecilikten de geldik ya bunlar artık bizim işimiz. Bunları da yapacağız.” ifadesini kullandı.