web analytics

Oman Air İstanbul uçuşları başlıyor

Oman Air İstanbul uçuşları başlıyor

2013 yılından bu yana Türk Havayolları ile birlikte ortak uçuş uygulayarak İstanbul- Muskat- İstanbul seferlerini haftanın her günü başarıyla gerçekleştiren Oman Air İstanbul GSA ofisi, 1 Haziran’dan itibaren İstanbul – Muskat arasında haftanın hergünü direkt seferlere başlıyacağını duyurdu.

Haftanın 7 günü IST – MCT 01.25 kalkış ve 07.25 varış ve MCT – IST  20.00 kakış ve 00.25 İstanbul varış şeklinde gerçekleşecek uçuşlar ile Umman ve Uzakdoğu’ya ulaşım sağlanacak. Oman Air, Muskat’tan Orta Doğu, Asya, Uzak Doğu, Afrika’ya 54 noktaya uçuşlar düzenliyor.

Oman Air Skytrax en iyi “Business Class koltuk” ve 2013 yılı yolcularının konforu için uçuş esnasında sunulan en iyi “First Class seyahat kiti” gibi ödüller aldı.

B737 Max8s uçakları ile gerçekleşecek 4.5 saatlik uçuşlar için TÜRSAB merkezinde organize edilen Oman Air Tanıtım Etkinliği’nde Oman Air Bölge Başkan Yardımcısı Rogier de Jager, Oman Air Ticari Planlama müdürü Bernard Krupka ve Oman Air Türkiye müdürü Haluk Aksoy uçuşlar ile ilgili bilgileri Türk seyahat acentalarına aktardılar.

Tanıtım sonunda yapılan çekilişler ile 2 çifte Istanbul Muskat Busines Class bileti hediye edildi.