web analytics

25 Nisan 2024, Perşembe

Vadistanbul’a Radisson Blu geldi !

Vadistanbul’a Radisson Blu geldi !

Radisson Hospitality AB, Radisson Blu Hotel, Vadistanbul için imzaların atıldığını duyurdu. Otelin açılmasıyla grup Türkiye’deki portföyünü halen inşaat halinde ve faaliyette olmak üzere toplam 23 otel ve 4,400 odaya yükseltecek. Grubun Türkiye’deki en yeni oteli, İstanbul’un iş ve yaşam merkezi Vadistanbul’da 2018’in sonunda hizmete girecek.

The Radisson Hotel Group Başkan Yardımcısı ve Geliştirmeden Sorumlu Üst Yöneticisi Elie Younes, yaptığı açıklamada, “Radisson Blu, İstanbul’daki lüks oteller arasında üst segmentin en büyük markası olmaya devam ediyor. Yeni açılan otelimizin, markanın şehirdeki lider pozisyonunu daha da güçlendireceğine inanıyoruz. Artaş İnşaat, Eba İnşaat ve Evyap’ın ortak yatırımlarıyla hayata geçecek olan ve İstanbul’un en prestijli yaşam ve iş merkezlerinden birinde yer alan Vadistanbul projesinin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

Radisson Blu Hotel, Vadistanbul 195 oda ve süit ile hizmet verecek. Otelin hizmetleri arasında tüm gün hizmet veren bir restoran, özel mutfağıyla hizmet verecek olan bir restoran ve bir lounge café yer alacak. Toplantı ve etkinlik hizmetleri ise 600 metrekarelik bir balo salonu ve 300 metrekareden fazla toplantı alanından oluşacak. Konuklar, otelin 330 metrekareye yayılan 5 masaj odalı spa merkezinden, kapalı yüzme havuzundan, spor salonundan ve çocuk kulübünden oluşan geniş dinlenme alanlarından yararlanabilecek.

iş merkezi Maslak’a yakınlığıyla öne çıkan otel aynı zamanda Türk Telekom Arena’nın da karşısında konumlanacak. Avrupa’yı Asya’ya bağlayan TEM otoyoluna yakınlığıyla mükemmel erişim ve görünürlüğe sahip olacak otel, Seyrantepe metro istasyonuna da havaray hattı ile kolay erişim sağlayacak. 2018’in sonunda açılması planlanan otel, Atatürk Uluslararası Havalimanı’na 20 km, İstanbul’un yeni açılacak olan havalimanına ise 30 km mesafede bulunuyor.

Modern ve dinamik yaşam projesi Vadistanbul’a özel geliştirilen havaray sistemi, metroya ve ana bağlantı noktalarına direk erişim olanağı sağlıyor. Radisson Blu, Vadistanbul’un 270 dükkan ve 20,000 kişilik ofis alanından oluşan dördüncü jenerasyon alışveriş nmerkezinin bulunduğu ana caddesinde yer alacak.