web analytics

Dünyayı bir bilene yeni adresinde soracağız!

Dünyayı bir bilene yeni adresinde soracağız!

“Dünyayı Bir Bilene Sor!” mottosuyla seyahatseverlere farklı coğrafyaların kapılarını açan Prontotour, genel merkez binasını Blackout Şişli’ye taşıdı. Genişleyen vizyonuyla sektörde her yıl daha da büyüyen Prontotour, bundan böyle misafirlerini daha modern ve geniş ofisinde ağırlayacak.

25. yıl vizyonuna paralel olarak geliştirdiği projelerle hedef büyüten marka, yeni ofisinde, genişleyen kadrosuna daha iyi imkanlarda çalışma ortamı, modern teknoloji ve konfor sağlıyor. Yeni genel merkez ofisinin tüm Prontotour ailesine hayırlı olmasını dileyen Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, “Biz büyüdükçe hedeflerimiz ve kadromuz da büyüyor. Uzun bir süredir yeni ve modern bir binaya geçmeyi planlıyorduk. İnce eleyip sık dokuduğumuz arayışlarımız sonunda, Şişli’de misafirlerimizin de kolayca ulaşabileceği bir lokasyonda ofisimizi belirledik ve gerekli tadilatları yaparak 11 Haziran Pazartesi günü yeni yerimize taşındık. Eski ofisimize çok yakın bir noktadayız. Yeni ofisimize hem Mecidiyeköy’den hem Taksim-Harbiye tarafından ulaşmak mümkün. Tüm seyahatseverleri ve turizmci dostlarımızı bekliyoruz” dedi.

Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CMO) Gürkan Erol ise şunları ifade etti: “Prontotour olarak amacımız daha modern bir ofiste hem misafirlerimize daha iyi hizmet vermek hem de çalışanlarımızın daha konforlu koşullarda çalışmasını sağlamaktı. Ayrıca yeni alt markalarımızı, birbiriyle bağlantılı departman ve bölümleri de bir araya getirme arzusundaydık. Makro stratejimiz gereği büyüyen depertmanlarımızın uyumlu çalışmalarına hizmet edecek bir yerleşim sağladık. Şişli’deki yeni ofisimiz bu anlamda bizi çok rahatlatacak. Yeni yerimizle birlikte yeni heyecan ve projelere yelken açtık. Tatil denilince her zaman Prontotour’un akla gelmesi hedefindeyiz.”

Prontotour Yeni Ofis Adresi:  Abide-i Hürriyet Caddesi, No: 211, A Blok, Blackout Şişli 34381 ŞİŞLİ