web analytics

IMWF Forum kapandı

IMWF Forum kapandı

International MICE & Wedding Forum, dünyanın dört bir yanından düğün ve MICE sektörünün en önemli temsilcileri 28 Mayıs- 1 Haziran 2018 tarihlerinde Antalya Titanic Deluxe Golf Belek Otel’de bir araya getirdi. Forum gala gecesi ve ödül töreniyle misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Forum, 60 ülkeden 300’ün üzerinde acente ve bu acentelerle görüşmeye gelen, 50’nin üzerinde, otel, havayolu şirketi ve sektör tedarikçisi ve yöneticisini 4 gün boyunca Antalya’ da buluşturdu.

Gala gecesinden bir gün önce Antalya’da bulunan tarihi Aspendos Antik Tiyatrosu’nda çok özel bir buluşma gerçekleştirildi. Antalya’nın tarihini ve kültürel dokusunu yaşatan özel geceye yaklaşık bin kişi katıldı. Gecede Antalya Senfoni Orkestrası tarihi atmosferde muhteşem bir akustik konser gerçekleştirdi. Sürprizlerle dolu gecede Aspendos’tan aryalar yükseldi.

International MICE& Wedding Forum’un gala gecesinde turizm ve MICE sektörünün en önemli aktörleri buluştu. IMWF Forum Yönetici Ortağı Fuat Ersoy ile şirket ortakları Bünyat Özpak ve Asil Akar gecede katılımcılara plaketlerini takdim ederek forum boyunca emeği geçen büyük ekibe ve bu yol boyunca desteklerini gösteren iş ortaklarına teşekkürlerini iletti.

Türk Hava Yolları ve Titanic Otelleri sponsorluğunda gerçekleşen International MICE & Wedding Forum’ da Türkiye ve dünyadan önemli otellerin yetkilileri Hindistan, Rusya, Amerika, İtalya, İngiltere, Avusturya, Hollanda, Lübnan, Nijerya ve Japonya ve daha birçok dünya ülkelerinden gelen, düğün ve MICE acentaları ile bire bir görüşmeler gerçekleştirmek için stantlarında yerlerini aldı. Programın düğün turizmi ve MICE sektöründe faaliyet gösteren sosyal medya fenomenleri ve gazetecilere ilişkin bölümü IMWF ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) işbirliğinde gerçekleştirildi.