web analytics

20 Nisan 2024, Cumartesi

Kızlar “Bodrum” dedi

Kızlar “Bodrum” dedi

KizlarSoruyor, yaz sezonu için hazırladığı güncel anketlerine bir yenisini daha ekledi. Anket ile üyelere sizce ‘Cennet Ülkemizin Favori Tatil Mekanı’ neresi sorusu soruldu.

Ankette herkesin hayran kaldığı ve turistlerin gözdesi olan Bodrum yüzde 46 oy oranıyla birinci oldu. Birbirinden özel koylarıyla öne çıkan Fethiye yüzde 26 oy alarak anketin ikinci sırasına yerleşti. Fethiye’yi yüzde 17 oy oranıyla Çeşme takip etti. Antalya’nın en çok tercih edilen tatil beldelerinden Kaş ise yüzde 11 oy alarak dördüncü oldu.

Ankete katılan kızların yüzde 41’i, erkeklerin de yüzde 51’i oyunu Bodrum’dan yana kullandı. Kadınların ve erkeklerin hayata dair her konuda birbirlerine soru sormak, yardım etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor yine aynı ekip tarafından ABD’de kurulan GirlsAskGuys platformunun Türkçe versiyonudur. Platformda kadın ve erkeklerin birbirlerine yönlendirdikleri soru/görüş bölümlerinin yanı sıra aşk ilişkilerinden alışverişe, sağlıktan güzelliğe pek çok konuda zengin içerikler ve anketler üyelerin katılımıyla hazırlanıyor. Sitede ayrıca ünlü isimlerin KizlarSoruyor üyelerinin sorularını yanıtladığı özel röportajlar ve canlı yayınlar yer alıyor.

KizlarSoruyor’un aylık 17 milyon tekil ziyaretçisi,70 milyon sayfa gösterimi bulunuyor.

Kullanıcılar günde 200 bin paylaşım yapıyor.

KizlarSoruyor’un %78’i Y Kuşağı.

KizlarSoruyor’un % 55’i Kadın, % 45’i Erkek.