web analytics

Sharjah İzmir seferleri başlıyor

Sharjah İzmir seferleri başlıyor

Sharjah ‘dan Air Arabia’nın Birleşik Arap Emirlikleri –  İzmir Seferleri başlıyor. Air Arabia Doğu Avrupa Bölge Müdürü Nükhet Angın Birleşik Arap Emirlikleri Sharjah kenti ile İzmir arasındaki seferlerin 27 Haziran’da başlayacağını açıkladı.

Heyeti İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Elmasoğlu, Genel Sekreter Mustafa Tanyeri ile birlikte karşıladı.

Angın, “İzmir’e ilk defa sefer düzenliyoruz ve İzmir’den çok umutluyuz. İzmir, Türkiye’deki 5’inci destinasyonumuz olacak, ayrıca İstanbul’a da seferlerimiz var ” dedi.  İzmir’in tanıtımı için önümüzdeki aylarda BAE’den seyahat acenteleri, yazarların olduğu bir heyeti İzmir’e getireceklerini belirten Angın, bu konuda da Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Elmasoğlu’ndan da destek istedi. Angın, ayrıca BAE’de 8-9 milyon yabancı uyruklunun da yaşadığını ve onlar için de İzmir’in önemli bir alternatif olabileceğini söyledi.

İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Elmasoğlu ise BAE ile İzmir arasında seferlerin başlamasından büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. “İzmir’in turizmini ve ticaretini canlandırmak için BAE ile İzmir arasında da seferlerin başlaması bizim için çok önemli. BAE’den sadece turist değil, aynı zamanda ihracatı teşvik eden üyelerimiz ile de birlikte işadamı çekmek istiyoruz. İzmir’e gelecek  heyetler ve yaratılabilecek iş hacmi için 80 bin üyemizle üzerimize düşen herşeyi yapmaya hazırız. Karşılıklı olarak vize konularında da kolaylaştırıcı bir düzenleme olması şart” dedi.