web analytics

TTM bu akşam açılıyor

TTM bu akşam açılıyor

Türkiye’den yalnızca S&M Yayıncılık’ın davetli olduğu Tayland Travel Mart (TTM) bu akşam Pattaya’da başlıyor. 16 yıl Bangkok’da gerçekleştikten sonra, 2017’de Chiang Mai’a taşınan fuar bu yıl 17.kez kapılarını Pattaya’da açıyor.Tüm Dünya’dan gelen katılımcılara Tayland’ın farklı turizm yörelerini de tanıtan TTM, bu yıl Pattaya’da 60 ülkeden 300 uluslararası Buyer’ı konuk edecek. 126’sı ilk kez TTM’e katılacak davetli buyerlar Avrupa, Afrika ve Ortadoğu, Doğu ve Güney Asya, Pasifik ve Amerika’dan seçildi. Türkiye’den hiçbir buyer davet edilmezken tek medya mensubu olarak S&M Yayıncılık davetli olarak TTM’e katılıyor.

Başta Tayland otel, acenta ve diger turizm kuruluşları olmak üzere 313 satıcı masasının 11’i komşu Mekong ülkelerinden oluşuyor.

Asya’nın en büyük marinası olan Pattaya Ocean Marina Yacht Club salonlarındaki TTM fuarı, bu yıl B2B görüşmeler ile 13-15 Hazziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Bizim de konakladığımız Pullman grubunun Pattaya Hotel G ve diğer Pattaya’nın beş yıldızlı tesislerine yerleştirilen davetli bayerlar 3 gün boyunca çevre turları dışında 16 Haziran’dan itibaren Tayland’ın çok sayıdaki farklı tırizm merkezlerine de post turlara katılacaklar.