web analytics

Elite World Hotels’den çalışanlarına tatil

Elite World Hotels’den çalışanlarına tatil

Otellerin sadece birer mekan değil, hizmet sunan noktalar olduğu inancıyla yola çıkan Elite World Hotels, iki yılı aşkın süredir çalışan tüm personeline Elite World Marmaris Hotel’de bir haftalık tatil yapma imkanı sundu.

Elite World Hotels, çalışan memnuniyetini arttırmak ve onların güzel bir yaz tatili geçirmelerine olanak sağlamak amacıyla tüm personeline yanlarında bir kişi ile birlikte Elite World Marmaris Hotel’de bir hafta konaklama fırsatı sundu. Elite World Marmaris Hotel’in tüm imkânlarından faydalanma ayrıcalığına sahip olan Elite World Hotels çalışanları, yaza güzel bir başlangıç yaptılar.

Elite World Marmaris Hotel, deniz, kum, güneş ve yeşilin eksiksiz bir kombinasyonun yer aldığı Marmaris İçmeler ‘de çok özel bir lokasyonda bulunuyor. Dalaman Havalimanı’na 95, Marmaris’e 7 kilometre uzaklıkta, ünlü İçmeler Plajı’na ise 30 metre mesafe uzaklıkta yer alıyor.Mimarisi, yeniliği ve modern iç dekorasyonu ile bölgenin en lüks otellerinden biri olarak dikkat çeken Elite World Marmaris Hotel, modern bir tasarımla dekore edilmiş huzur veren çoğu deniz manzaralı 93 odası ve 186 yatak kapasitesiyle hizmet sunuyor.

Tüm mekanlarında ücretsiz wi-fi hizmeti bulunan Elite World Marmaris Hotel’de, kuaför, araç kiralama, VIP havaalanı transferi gibi hizmetler de sunuluyor.