web analytics

Handan Boyce Lütfi Kırdar’ın Genel Müdürü oldu

Handan Boyce Lütfi Kırdar’ın Genel Müdürü oldu

İstanbul Lütfi Kırdar’ın genel müdürlüğü görevine Handan Boyce atandı.

Handan Boyce, 1987 yılında İstanbul’un dördüncü uluslararası zincir oteli olarak açılan Ramada Hotel’de başladığı turizm sektörü yolculuğuna Klassis Resort Otelleri ve Golf & Country Club Genel Müdürlüğü ile devam etti. 2003-2011 yılları arasında, İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB’nin Genel Müdürü olarak görev yaptığı dönemde, Türkiye’nin ve İstanbul’un kongre ve toplantı sektörünün gelişimine önemli katkılarda bulundu. Kamu ve özel sektör iş birliğinde kongrelerin İstanbul’a ve Türkiye’ye kazandırılması ve destinasyon pazarlaması çalışmalarını yürüttü. Aynı dönemde Uluslararası Kongreler ve Konvansiyonlar Birliği – ICCA Akdeniz Bölge Başkanlığına ve sonrasında destinasyon pazarlama örgütlerini temsilen ICCA Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. 4 yıllık ICCA Yönetim Kurulu üyeliği sürecinde 2010 yılında ICCA’nın 3. Başkan Yardımcısı olarak atandı. Boyce 2011- 2017 yılları arasında Haliç Kongre Merkezi’nin Genel Müdürü olarak görev yaptı ve bu süreçte Uluslararası Kongre Merkezleri Birliği AIPC’nin aktif üyelerinden biri olarak çok sayıda uluslararası konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Boyce, 2011 yılında Toplantı Sektörü Profesyonelleri-TOSEP Derneği ve MPI Türkiye Bölümü’nün kurulmasında öncülük yaptı ve halen dünyanın en önemli kongre ve toplantı sektörü profesyonelleri çatı kuruluşlarından birisi olan MPI- Meeting Professionals International’in Türkiye Başkanlığı görevini yürütüyor.

2014-2016 yılları arasında TUGEV- İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu ICVB Yönetim Kurulu üyeliğini yürüten Boyce, TUROB (Turistik Otelciler, Yatırımcılar ve İşletmeciler Birliği) onursal üyesi, SKAL İstanbul üyesi, Galatasaray Spor Kulübü ve Boğaziçi Mezunlar Derneği üyesidir.

Galatasaray Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği mezunu olan Boyce İngilizce ve Fransızca biliyor.