web analytics

Kayseri dışında yaşayan Kayserililere kampanya

Kayseri dışında yaşayan Kayserililere kampanya

Kayseri’nin markalaşmasında etkin bir rol alan Radisson Blu Hotel Kayseri, “Baba Ocağında Tatil” kampanyası başlattı. Kampanya ile Kayseri dışında yaşayan Kayserililerin ağırlanması hedeflenmekte. 30 Eylül 2018 tarihine kadar yaz ayları boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında, oda fiyatları kahvaltı ve KDV dahil tek kişilik oda 48€ / çift kişilik oda 55€ olarak açıklandı. Kampanyanın tanıtımı, Kayserililerin yurt dışında yoğunlukta yaşadıkları Almanya, Hollanda başta olmak üzere diğer Avrupa ülkelerinde sosyal medya üzerinden duyuruluyor. Otel, ağırlıklı olarak Almanya ve Hollanda’nın ardından Fransa’dan gurbetçi Kayserilileri misafir ediyor.

Temmuz ve Ağustos aylarını değerlendiren Radisson Blu Hotel Kayseri Satış ve Pazarlama Direktörü Menderes Karaküçük, şunları söyledi:

“Temmuz ayı şuan itibarı ile beklentilerimizin üzerinde gidiyor. Otelimizin yerli- yabancı konuk oranına baktığımızda, %75’ini yerli, %25’ini yabancı misafirlerimiz oluşturuyor. 2017 istatistiklerine göre Kayseri havalimanını kullanan yabancı uyrukların %24’ü Kayseri’de konaklamış olup, 2018 yılında bu oran daha da artmıştır. Kapadokya’ya bu dönem en çok Çin ve Kore pazarından grupları, otelimizde de ağırlamaktayız. Temmuz ayında bu misafirlerimizi, Lübnan ve ABD uyruklu turistler takip etmeye devam ediyor. Ağustos ayında uzun Kurban Bayramı tatili dolayısıyla otelimizde iş için konaklayan yerli misafirlerimizin sayısında düşüş beklemekle birlikte, aynı sebepten dolayı Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımızın sayısında ise artış bekliyoruz. Kurban Bayramı tatili Kapadokya otellerinde de yoğunluğa sebep olacağından, en yakın alternatif olan otelimizde konaklayan yabancı turistlerin sayısında da artış olmasını bekliyoruz. Yine, Çin ve Kore pazarı en büyük beklentimizin olduğu pazarlar olmakla birlikte, geçen sene Kurban Bayramı rakamlarına baktığımızda Latin Amerika ve Avrupalı turistlerin sayısında da artış olacağı beklentisindeyiz” diye konuştu.