web analytics

18 Nisan 2024, Perşembe

TTYD’nin bakan ziyaretleri sürüyor

TTYD’nin bakan ziyaretleri sürüyor

Geçtiğimiz hafta yeni Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet ERSOY’a ziyarette bulunan Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde Ticaret Bakanlığı görevini üstlenen Ruhsar PEKCAN’a da 30 Temmuz 2018 günü bir iyi niyet ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette TTYD Başkanı Oya NARİN Bakan PEKCAN’a başarı dileklerinde bulundu ve TTYD olarak Sayın Bakan’ın hedeflerini gerçekleştirmesine yardımcı olmak üzere elden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını, ayrıca bu göreve iş dünyası kökenli bir kadının atanmış olmasından dolayı da turizmciler olarak ayrıca memnuniyet duyulduğunu ifade etti. Ziyarette TTYD Başkanı Oya NARİN ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından turizm sektörünün ihracatçı desteklerinden faydalanması ve Eximbank destekleri ile Ticaret Bakanlığı görev alanına giren turizm le ilgili diğer konular görüşüldü.

Bakan PEKCAN, Ziyarete TTYD Başkanı Oya NARİN, Başkan Yardımcısı Ali GÜRELİ, Sayman Üye Naile GÖÇEN ÇUKUROVA, Yönetim Kurulu Üyeleri Hediye GÜRAL GÜR, Kamil BERK,  Erkunt ÖNER, Genel Sekreter Fatih TOKATLI ve Danışman Zafer Ali YAVAN katıldı.