web analytics

Bulgar Flamingo Tours, Türkiye opreasyonlarına başladı

Bulgar Flamingo Tours, Türkiye opreasyonlarına başladı

Bulgaristan kökenli dev otel zinciri Albena Otelleri’nin sahibi olduğu Flamingo Tours, COOP TRR’nin katkılarıyla Türkiye’de operasyona 1 Ağustos itibariyle başladı. Antalya’ya rezervasyon alan Flamingo Tours, İstanbul ve Ege’ye de yayılacak.

Avrupa Türk Seyahat Acenteleri Birliği (COOP TRR) CEO’su Fatih Şenel, başta Almanya olmak üzere Avrupa’daki Türk turizmine olan yüksek ilgiyi sıcak tutmak için çalıştıklarının altını çizerek,  pek çok tur operatörünün ilgisini çekmeyi başardıklarını vurguladı. Şenel, büyüklerin yanı sıra orta ve küçük ölçekli tur operatörleriyle sürekli temas halinde olduklarını ifade ederek, bunların COOP TRR üyelerinden kendi turizm ürünlerini de satmayı istediğini belirtti. Şenel, “Almanya’dan Türkiye’ye satışların çok yüksek gitmesi pek çok tur operatörünü heveslendiriyor. Türkiye ile çalışmak isteyen çok yeni tur operatörleri var. COOP TRR’ye gelip Türkiye ile aralarında köprü olmamızı istiyorlar. Flamingo Tours da bunlardan bir tanesi. Türkiye turizmi konusunda COOP TRR’den danışmanlık isteyen Flamingo Tours, Bulgaristan kökenli bir operatör ve hitap ettiği turist profilinde Almanlar’ın yanı sıra Ruslar da mevcut. Almanya’dan operasyonlarını öncelikli olarak Bulgaristan’a yapıyorlar. Bulgaristan’ın yanı sıra ikinci bir ülke arayışları vardı, bizim de desteğimizle Türkiye’de karar kıldılar” dedi.

Fatih Şenel şöyle devam etti: “Flamingo Tours, 1 Ağustos tarihi itibariyle Türkiye’yi programına dahil ederek Antalya’ya ilk operasyonlarını gerçekleştirmek için tüm tanıdık rezervasyon sistemlerinden (Traffcs, Schmertterling, Bistro, vb. gibi) satışa açtı. Almanya’dan Bulgaristan’ın yanı sıra artık ‘Türkiye Paket Turlarını’ Flamingo Tours’dan da yapmak mümkün. Acentalığı olmayanlar bize müracaat edebilir”.

Bulgaristan’da turizm sezonunun dört ayla sınırlı kalmasına karşın Antalya’nın neredeyse tüm yıla yayılan uzun sezonunun Flamingo Tours için en büyük avantaj olduğunu vurgulayan Şenel, Antalya’nın yanı sıra İstanbul’a ve Ege bölgesine de turist göndereceklerini  ifade etti. Şenel’in açıklamasına göre Flamingo Tours, Antalya ile başlayacak Türkiye’ye yayılacak.

COOP TRR CEO’su Cumhur Sefer de, bu türden çalışmalarının devam edeceğinin haberini verdi. Yakın zamanda yeni projelerinin hayata geçeceğini açıklayan Sefer, geleceği parlak Türk turizmine en yüksek katkıyı vermek için çalıştıklarını vurguladı.

FLAMINGO TOURS

Flamingo Tours’un sahibi Bulgaristan kökenli dev otel zinciri Albena Otelleri. Albena, Romanya-Türkiye sınırı arasındaki bölgenin adı aynı zamanda. Çatısı altında 45 otel olan Albena Otelleri, ülkenin Karadeniz kıyısı boyunca her türden turistik tesisleriyle hizmet veriyor. Tatil, spor, SPA, Wellness, Kayak Merkezi, eğlence, su parkı alanlarında öne çıkan tesislerin ülke dışındaki marka bilinirliği de yüksek. Albena, bu yıl otellerinin kapasitesini genişletmek için 23 milyon Lev (11,8 milyon Euro) yatırım yapacağını açıkladı.