web analytics

Food İstanbul başlıyor

Food İstanbul başlıyor

5-8 Eylül tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de bir araya getirecek olan CNR Food İstanbul, ABD, Rusya, Brezilya, Meksika, Peru, Güney Kore, Malezya’nın da aralarında bulunduğu 86 ülkenin gıda alıcısını ağırlayacak. Etkinlikte 86 ülkeden 65 bin yerli ve yabancı alıcı, bin 600’den fazla marka ile bir araya gelecek.

Gıda sektöründe dünyanın en önemli firmalarının katılacağı CNR Food İstanbul, ihracatçı firmalar için büyük fırsatlar sunacak. Çekya, Hindistan, Rusya, Özbekistan, Çin, Malezya’nın ulusal pavyonlarının yanı sıra Yunanistan, Bulgaristan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Türkmenistan, Arnavutluk, İspanya, Kenya, Tayvan, İngiltere, Pakistan, Kıbrıs, Suudi Arabistan’ın da aralarında bulunduğu 60 ülkeden 200’e yakın yabancı firma fuarda, alım heyeti organizasyonuna katılarak B2B ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek. Gıda toptancıları, zincir marketler, restoran, cafe, yemek ve catering şirketleri tarafından yoğun ilgi görecek olan organizasyon 80 bin metrekare alanda düzenlenecek.

Dünyanın en ünlü şeflerini de bir araya getirecek olan CNR Food İstanbul, Hindistan, Çin, Çekya, Tayvan, Malezya’nın da aralarında bulunduğu pek çok ülkenin lezzetini ve kültürünü ziyaretçilerin beğenisine sunacak.