web analytics

ATAV Yeliz Gül Ege ile devam dedi

ATAV Yeliz Gül Ege ile devam dedi

ATSO Eğitim Salonu’nda düzenlenen ATAV Genel Kurulu, Kurucular Kurulu ve Mütevelliler Kurulu üyelerinin bazılarının katılımıyla gerçekleşti.Divan başkanlığını Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni’nin yaptığı kurulda, Yönetim Kurulu Başkanı Yeliz Gül Ege, oy birliğiyle yeniden vakıf başkanlığına seçildi.

Başkan Yardımcılığına Zafer Alkaya ve Genel Sekreterliğe Recep Yavuz getirildi. Kurum ve kişilerin yer aldığı yönetim kurulu listesi ise şu şekilde: “Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Yeliz Gül Ege, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Zafer Alkaya, SunExpress, Recep Yavuz.”

Antalya Tanıtım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yeliz Gül Ege, yeni yönetim kuruluyla beraber Antalya için yaptıkları çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirterek şöyle devam etti: “Genel kurulumuz, yeni görev arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Tüzüğümüzde bir dizi değişikliğe imza attık, çok modern ve çağa ayak uyduran bir vakıf senedimiz oldu. Antalya için çalışmaya devam edeceğiz.”