web analytics

ICCA ile İstanbul’un networkingi artıyor

ICCA ile İstanbul’un networkingi artıyor

ICVB-İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu, üyesi olduğu ve dünya genelinde 100 ülkeden 1.144 üyesi bulunan ICCA ile İstanbul’un uluslararası kongre sektöründe tanıtımını güçlendirmek adına stratejik partnerlik anlaşması imzaladı.

Dün İstanbul Ticaret Odası’nda düzenlenen imza töreninde; İstanbul’u temsilen İstanbul Ticaret Odası ve TUGEV-ICVB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şekib Avdagiç; ICCA’yı temsilen ise Avrupa Direktörü Elif Balcı Fisunoğlu yer aldılar.

TUGEV-ICVB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şekib Avdagiç konuya ilişkin değerlendirmede bulundu ve “ICCA ile yaptığımız stratejik partnerlik ile hem uluslararası derneklerle olan ilişkilerimiz kuvvetlendirilecek; hem de İstanbul’un görünürlüğünün artması sağlanacaktır. Bu sayede en doğru kanallar üzerinden Şehrimizin kongre turizmi açısından tanıtımını güçlendirerek önümüzdeki birkaç yıl içerisinde İstanbul olarak ev sahipliği yaptığımız kongre sayılarında artış hedefine ulaşabiliriz” dedi.

Datasında kayıtlı 12.000 dernek bulunan ICCA ile yapılan anlaşma, 2 yıl boyunca devam edecek. Anlaşma kapsamında; ICCA tarafından derneklere gönderilen tüm yayınlarda (basılı ve dijital) görünürlük sağlanacak ve uluslararası kongre sektörünün en önemli fuarlarında (IMEX Frankfurt, IBTM World Barselona gibi) derneklerle özel networking imkânı elde edilecek.