web analytics

TTYD, HOTREC’in 44. üyesi oldu

TTYD, HOTREC’in 44. üyesi oldu

Avrupa Otel, Restoran ve Ağırlama Sektörü Birliği HOTREC’in 18-19 Ekim 2018 tarihlerinde Polonya’nın Krakow kentinde yapılan 77. Genel Kurul toplantısında Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği TTYD oybirliğiyle HOTREC üyeliğine kabul edildi.

Avrupa’daki konaklama ve ağırlama sektörünün çatı örgütü konumundaki HOTREC’in Başkanı Susanne Kraus-Winkler “TTYD’ye HOTREC ailesine hoş geldiniz diyoruz. HOTREC’in Türkiye’deki 2. Üyesi olarak TTYD’nin üyeliği, HOTREC’in Türkiye gibi bir turizm ülkesindeki temsil gücünü daha da ileriye taşımaktadır. Bu yeni katılım HOTREC’in konaklama ve ağırlama sektörünün menfaatlerinin tüm Avrupa’da temsil etmedeki başarısını da teyit etmektedir. TTYD’nin HOTREC’in tüm faaliyetlerine çok önemli katkı yapmasını bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.

TTYD Başkanı Oya NARİN de yaptığı açıklamada “HOTREC’e katılmak suretiyle TTYD, bir yandan sahip olduğu bilgi ve uzmanlığı Avrupa düzeyinde sektörün ortak çıkar ve faydası için diğer üyelerle paylaşırken diğer yandan Avrupa ve uluslararası düzlemde politika geliştirme süreçlerine dahil olacak ve eriştiği bilgileri üyelerine sunacaktır. TTYD en önemli kuruluş misyonlarından biri olan uluslararası ve AB düzeyinde yatırımcıları temsil eden kuruluşlarla iş birliği yönünde çok önemli bir hedefini gerçekleştirmiş olmaktadır.” şeklinde konuştu.

TTYD’nin katılımıyla HOTREC, 30 ülkeden 44. Üyesini kaydederek, konaklama ve turizm sektörünü tüm Avrupa çapında ve Avrupa kurumları nezdinde temsil noktasında tartışılmaz üstünlüğünü perçinlemiş oldu.