web analytics

20 Nisan 2024, Cumartesi

Ukrayna, Radisson Blu Hotel Kayseri’ye geliyor

Ukrayna, Radisson Blu Hotel Kayseri’ye geliyor

Ukrayna Kiev’de 25.cisi düzenlenen UITM 2018 Fuarı ve “Erciyes Kayak Merkezi” tanıtım temalı workshop etkinliğine katılan Radisson Blu Hotel Kayseri, Ukraynalı seyahat acentelerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Radisson Blu Hotel Kayseri Satış ve Pazarlama Direktörü Menderes Karaküçük, Kayseri’nin Ukrayna turizm dünyasında tanınmaya başladığını kaydederek, şunları söyledi:

“Ukrayna Kiev’de, bu ayın ilk haftası düzenlenen Erciyes Kayak Merkezi tanıtımı temalı workshop ve sonrasında katıldığımız 25.UITM 2018 Fuarı beklentilerimizin üzerinde bir yoğunlukta geçti. Geçen Ekim ayındaki fuardan itibaren, Ukrayna pazarında, THY, TÜROB, Erciyes Kayak Merkezi ve otelimizin sponsor olduğu tanıtım faaliyetlerinin neticesinde Kayseri, Ukrayna pazarında tanınmaya başladı. Türkiye’de kayak yapılacak yer olabileceğini akıllarına bile getirmeyen Ukraynalıların, bu sene ilk defa Kayseri şehri ve kayak merkezi hakkında bilgi sahibi olduklarına şahit olduk. Bir senedir yaptığımız çalışmalarımızın başarılı olduğunu görmek bizleri mutlu etti” dedi.

Kiev’de düzenlenen fuar ve etkinlikte birçok turizm acentesi ile görüşme fırsatı bulduklarını anlatan Menderes Karaküçük, konuşmasına şöyle devam etti:

“T.C. Kiev Büyükelçiliği, THY ve TÜROB’un organizasyonunda, T.C. Kiev Büyükelçisi Yönet Can Tezel’in katılımı ile gerçekleştirilen workshop’ta, Erciyes ve Kayseri tüm özellikleriyle, Ukraynalı turizmcilere tanıtıldı. Yaklaşık 100’ün üzerinde seyahat acentesiyle görüştüğümüz etkinlikte, geniş bilgiler aktarırken, sorularını yanıtladık. Ertesi gün başlayan UITM Fuarında ise, Türkiye’den tek katılımcı otel, Radisson Blu Hotel Kayseri oldu. Özetle, beklediğimizin üzerinde yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Bu sene kayak turizminden çok umutluyuz; otelimize rezervasyonlar gelmeye devam ediyor” diye konuştu.

Aynı zamanda, bu yıl ilk defa Kiev-Kayseri uçuşlarına başlayacak olan Coral Travel’ın, fuar boyunca her gün gerçekleşen Erciyes tanıtım seminerlerine katıldığını belirten Menderes Karaküçük, Coral Travel’ın Ukrayna’daki yaklaşık 200 temsilciliği ile fuar sırasında görüşmelerin yapıldığını söyledi.

Kayseri ve Erciyes’in dünya turizminden hak ettiği payı alabilmesi için otel olarak faaliyete başladıkları ilk günden itibaren destek verdiklerini kaydeden Menderes Karaküçük, Radisson Blu Hotel Kayseri olarak tanıtım ve pazarlama faaliyetlerini artırarak devam ettireceklerini sözlerine ekledi.