web analytics

25 Nisan 2024, Perşembe

Bodrum İngiltere’den artış bekliyor

Bodrum İngiltere’den artış bekliyor

Bodrum Tanıtma Vakfı, sonbaharın ilk fuarlarının yapıldığı Fransa ve İtalya’dan sonra , 05-07 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenen Londra World Travel Market WTM Turizm fuarına katılıyor.

odrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, dünya markası haline gelen Bodrum’un yıldızının parlamasında BOTAV tarafından yapılan bu tanıtım çalışmalarının büyük etkisi olduğunu ifade ettiği değerlendirmesinde, “Hedefimiz hiç durmaksızın mücadele etmek ve dünya markası Bodrum’un yıldızına birden çok yıldız daha eklemek. Her yıl dünyanın en önemli turizm fuarlarına katılarak Bodrum’u temsil etmeye devam ediyoruz ve bunun meyvelerini de bu yıl turist sayısında yaşanan artışa bakarak gözlemleyebiliyoruz. Önümüzdeki yıllar içinde Bodrum turizmindeki bu ivmenin daha da artacağına inanıyorum. Bodrum’un adının dünyaya duyurulmasında bizlere destek olan en önemli ülke İngiltere’dir. Bu nedenle daha çok İngiliz turisti Bodrum yarımadamızda ağırlamaktan her zaman büyük onur ve mutluluk duyacağız” dedi.

Thomas Cook, Jet 2, Tui ve diğer online tur operatörleri ile yapılan görüşmelerde, İngiltere’den 2019 yılında Bodrum’a gelecek turist sayısında 2018 yılına göre artış olması bekleniyor.