web analytics

China Southern Airlines Pekin uçuşları için davet verdi

China Southern Airlines Pekin uçuşları için davet verdi

China Southern Airlines 20 Aralık’ta başlayacak olan İstanbul – Pekin – İstanbul uçuşunun tanıtımı için 17 Aralık gecesi  Shangri-La Bosphorus otelde akşam yemeği düzenledi.

China Southern Airlines’ın İstanbul – Pekin uçuşunun tanıtımının yapıldığı geceye, Seyahat Acentelerinin seçkin temsilcilerinin yanı sıra, İstanbul Vali Yardımcısı Sn. İsmail Gültekin, Çin Halk Cumhuriyetinin İstanbul Ticari Ateşesi Sn.Huang Songfeng , China Southern Airlines’ın Genel Müdürü Sn. Yanming Wang ve Ticari İşler Müdürü Sn.Yang Zhao’da katıldı.

China Southern Airlines’ın GSA’liğini yapan TAL Aviation Türkiye Ülke Müdürü V. Mirey Göldağ ve China Southern Airlines’ın Ticari İşler Müdürü Yang Zhao yaptığı konuşmada 20 Aralık’ta başlayacak olan İstanbul – Pekin – İstanbul uçuşunun haftanın 3 günü (Salı, Perşembe ve Cumartesi) A-330’lar ile gerçekleştirileceğinin altını çizdi.

Davete ilgi yoğundu, yapılan prezantasyon sonrasında ki çekilişte İstanbul – Pekin – İstanbul parkuru için 1 adet business sınıf bileti ,2 adet economy sınıf bileti kazanan talihlilere takdim edildi.

Filosunda 786 tane uçağı bulunan China Southern Airlines  41 ülkede 190’dan fazla noktaya uçuşu ile  günde 1900’den fazla uçuş gerçekleştirerek, Asya’nın en büyük ve  dünyanın dördüncü büyük havayoludur.

China Southern Airlines Türkiye’de TAL Aviation Grup tarafından temsil ediliyor.
Tel 212 – 251 13 15 – e-mail [email protected]