web analytics

25 Nisan 2024, Perşembe

ATF Ha Long Bay başlıyor

ATF Ha Long Bay başlıyor

Ha Long, Fusun Töre- ASEAN grubuna üye ülkeler Brunei, Kamboçya, Endonezya, Laos, Malezya, Myanmar, Filipinler, Singapur, Tayland ve Vietnam Güney Doğu Asya’nın en büyük forum ve fuarında 14-18 tarihleri arasında Vietnam’ın Ha Long Bay şehrinde buluşuyor. 1981’den buyana heryıl farklı bir ülkede buluşan ASEAN üyesi ülkeler bu yıl 38.kez toplanıyor.

Bu yıl ATF’de Asya’nın 10 büyük turizm ülkesinin turizm bakan ve üst düzey bürokratları ile toplam 1500’ün üzerinde delege bu yıl üç ana başlıkta toplantılar yapacaklar.

İlki üye 10 ülke dışında Çin, Japon, Güney Kore, Hindistan ve Rusya. Milli turizm örgütleri (NTO) toplantısı, ikincisi bu kez Çin, Japon, Güney Kore ve Hindistan Bakanların da katılımı ile Turizm Bakanları toplantısı ve son olarak da ASEAN Turizm Birliği(ASEANTA), ASEAN Seyahat Acentaları Birliği (FATA), ASEAN Havayolları Birliği (AAA) ve ASEAN Otel ve Restoran Birliği (AHRA) arasında yapılacak.

Bu yılki teması “Tek Olmanın Gücü” ( The Power of One) olan ATF’in ilk iki günü soayal faaliyetlere ayrıldı..Katılımcı delegeler Golf Turnuvası ile birlikte Dünyaca ünlü bir klasik olan Ha Long Bay de gemi turları, çevre de bulunan Quang Ninh ve Yen Tu Dağı gibi çeşitli turizm bölgelerine yapılan pre-turlara katılacaklar. 16-18 Ocak arasında gerçekleşecek   ATF’in fuar bölümünde TRAVEX’de üye ülkelerin turizm kuruluşları tüm Dünya’dan davetli buyerlar ile B2B görüşmeler yapacak.

Füsun Töre
Latest posts by Füsun Töre (see all)