web analytics

’Corporate Stars 2019 Antalya’da

’Corporate Stars 2019 Antalya’da

Kurumsal seyahat ve etkinlik alanında hizmet veren en önemli otel, havayolu şirketleri ve sektör tedarikçileri, bu alanda yurtiçi-yurtdışı toplantı grupları, özel gezi etkinlikleri, bayii toplantıları gibi organizasyonlar noktasında en üretken markalar ‘’Corporate Stars 2019’’ ile 4 gün boyunca bir araya gelmeye hazırlanıyor.

15-18 Nisan 2019’da, Rixos Sungate otelde ilki gerçekleşecek olan, kalite ve yaratıcılık merkezli, nitelikli bir iletişim platformu ‘’Corporate Stars 2019’’ Türkiye’nin en iyi markalarının büyük buluşmasına ev sahipliği yaparak, iş dünyasının lider marka ve isimlerini seyahat ve etkinlik sektörünün paydaşları ile bir araya getiriyor.

Katılımcılar; incelikle hazırlanmış zengin program içeriği ile, konaklama, toplantı, etkinlik, moda, sanat ve teknoloji başlıklarını, trendleri, konunun önde gelen isimleriyle, farklı perspektifleriyle, mercek altına almak için buluşuyor. Kongre, toplantı, teşvik seyahatlerine yeni bakış açıları getirecek konuşmacılar, forum, panel ve B2B görüşmeler ile doyumsuz bir iletişim deneyimini sunan, ‘’Corporate Stars 2019’’ sektörün en iyi etkinlik planlayıcılarının özenle tasarladığı sosyal geceleriyle de unutulmaz deneyimler yaşatmak için geliyor.

‘’Corporate Stars 2019’’ ekibi, uluslararası forum, zirve etkinlikleri alanındaki tecrübesini, Türkiye’nin en iyi markalarını, ses getirecek bir iş zirvesinde buluşturuyor. Corporate Stars Zirve 2019’da, yükselen trendler yeni nesil pazarlama akımları kişilerin başarı hikâyeleri Türkiye’nin önde gelen ulusal yıldız markalarının temsilcilerinden dinlenecek. Birbirinden zengin içerikleri ile gerçekleşecek panel ve söyleşilerde markaların yıldızları buluşacak.

Katılımcılar “Corporate Stars 2019” da Türkiye’nin yıldız markaları ile buluşacak, etkinlik ve MICE alanındaki yenilikleri keşfederek, markalarını tanıtma fırsatı yakalayacaklar.