web analytics

MP Hotels, İstanbul ofisini yeni isimlerle açıyor

MP Hotels, İstanbul ofisini yeni isimlerle açıyor

Merkezi Münih, Almanya’da bulunan ve 4 kıtada, 12 ülkede, 50’den fazla noktada 16.000’den fazla odasıyla hizmet veren FTI GROUP yan kuruluşu olan MP Hotels, İstanbul’da global hizmet ofisini açıyor.  Grup an itibariyle Türkiye’de 11 noktada 3 tanesi kendi çatısı altında bulunan 5 markaya ait 13 mülk yönetmekte: LABRANDA Hotels & Resorts, KAIRABA Hotels & Resorts, DESIGN PLUS Hotels ve bir de MP Hotels.

Bodrum’da doğan “LABRANDA” ismi aslında MP Hotels’in ilk markasına ilham vermiş ve markanın ileri adım atmasını sağladı.. İlerleyen zamanda Türkiye’nin potansiyelini gören grup stratejik olarak ülkede yatırım yapmış ve bu ad, grubun en gelişmiş markası haline geldi.
MP Hotels Türkiye’de sürekli olarak büyüyor ve gelişiyor. Bu sezon Alaçatı’ya Haziran 2018’de yeni markası ve adı başarıyla tanıtılan DESIGN PLUS Seya Beach Hotel’in yanı sıra KARIBA Alaçatı Beach Resort ve DESIGN Plus The S Hotel’in de içinde bulunduğu 2 otel daha eklendi.

 MP Hotels, MP Hotels Türkiye için başarılı otelci A. Murat Oldaç’ı CEO olarak atadı. Oldaç açıklamasında: “MP Hotels son derece dinamit ve etkin, eyleme giden yolda hızlı adımlarla ilerliyor ve Türkiye’nin geleceğine ve kapasitesine olan inancı tam. Bizim amacımız Türkiye’yi en çok tercih edilen, grup içindeki otellerimiz ve dünyanın önde gelen otel ve resortları arasında en yüksek hizmet standardını sağlayan nokta yapmaktır,” dedi..

 Bir diğer başarılı otelci olan Adnan Yücel de gruba COO-Operasyon Müdürü olarak katılmıştır. Yücel konuşmasında şunları belirtti: “Bu ailenin bir ferdi olmaktan heyecan duyuyorum. Eşi benzeri görülmemiş Türk misafirperverliği gösterecek, markalarımıza daimi misafirler kazandırmak adına hizmette mükemmeliyetçiliğe odaklanacağız”.

Ayrıca Metin Sportmen Türkiye’de Satış İşlemleri Müdürü olarak ekibe katıldı. Cumhur Akdağ Ege bölgesi Satış Müdürü olarak ekibe katılırken Sebahattin Mert ise Akdeniz bölgesinden sorumlu olacak.