web analytics

18 Nisan 2024, Perşembe

Yılın Franchise oteli Türkiye’den

Yılın Franchise oteli Türkiye’den

Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli bağlı olduğu Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye bölgesinde (EERUT) Yılın Franchise Oteli Ödülünü Aldı. 4 – 7 Şubat 2019 tarihleri arasında Rusya Moskova’da Radisson Blu Hotel Olimpiskiy’de yapılan Genel Müdürler toplantısına Başkan ve CEO Federico J. Gonzales, COO ve Başkan Yardımcısı Chema Basterrechea, Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye Başkan Yardımcısı Michel Stalport, Franchise Otelleri Başkan Yardımcısı Joep Peters, Radisson Otelleri Grubu’nun üst düzey yöneticileri ve otel genel müdürleri katıldı.  Bu üst düzey katılımlı toplantıda Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli Yılın Franchise Oteli Ödülünü Aldı.

Yıllık RevPar büyümesi, doluluk performansı, piyasa koşulları, misafir memnuniyeti ve bu memnuniyette geçen seneye göre olan büyüme farkı, standartlara uyumluluk gibi farklı kriterlere göre yapılan değerlendirmeler ile belirlenen “Yılın Franchise Oteli” ödülünü Michel Stalport ve Joep Peters Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli Genel Müdür’ü Ersin Durgun’a takdim etti. Bu ödülü birlikte çalıştığı ekip arkadaşları adına alan Ersin Durgun, ödülü kendilerine layık gören Radisson Blu Oteller Grubu yetkililerine teşekkür etti ve ekibi ile gurur duyduğunu ve onlara da teşekkür ettiğini ifade etti. 2014 yılında Şubat ayında açılan otel, aynı yıl %73 doluluk yapmış ve ödülü aldığı yılda yıllık doluluğunu %94 seviyesine çıkartmıştır.

Dilek Holding Turizm Grup Başkanı Serdar Alp Turan, İstanbul’da iki otellerinden birisi olan Radisson Blu Hotel, Istanbul Şişli’nin dışında, 2014 ve 2015 yıllarında bu ödülü alan diğer otelleri Radisson Blu Hotel, Istanbul Pera’yı da hatırlatarak, bu başarılarını tutkulu hizmet anlayışına bağlamıştır. Grubun 2010 yılından bu yana Turizm Grup Başkanlığını yapan Serdar Alp Turan, samimi, tutkulu ve yeniliklere açık hizmet anlayışının bu başarılarını daha da ileriye götüreceğine olan inancını paylaşmıştır. Birlikte çalıştığı Genel Müdür Ersin Durgun’a ve otel satış performansından ötürü Genel Müdür Yardımcısı Arzu Turan’a ve tüm çalışma arkadaşlarına ayrıca teşekkür etmiş ve başarılarının devamını dilemiştir.