web analytics

25 Nisan 2024, Perşembe

2019’un populer deniz tur rotaları

2019’un populer deniz tur rotaları

Cruise arama motoru Cruiseplanet.com.tr, yıl başından bu yana en çok aranan ve en çok talep edilen 2019 yılının en popüler ve en fazla dikkat çeken Cruise turlarını seyahat severler için derledi .

Tatile gidilen bölge, seçilen cruise firması, turun kapsadığı özellikler ve farklı kabin alternatifleri ile bütçesi ile belirlenen destinasyonlar şunlar;

Yunan adaları

Türkiye çıkışlı olan ve Kuşadası hareketli gerçekleşen cruise turları Ege Denizi’nin en güzel Yunan adalarını keşfetmenizi sağlıyor.

Akdeniz liman şehirleri

Avrupa’nın en güzel kesimi olan Akdeniz, aynı zamanda en meşhur liman şehirlerini de içinde barındırıyor. Deniz ürünlerinin lezzeti ile ön planda olan İspanya, deniz kenarındaki rengarenk kasabaları ile İtalya ve Fransa, tarihi sokakları ve heykelleri ile büyüleyen Floransa, Akdeniz rotasının gözdeleri arasında yer alıyor.

Birleşik Krallık ve İrlanda

Avrupa’nın en pahalı ülkeleri arasında yer alan Birleşik Krallık ve İrlanda, Avrupa’nın kuzey denizini, farklı şehirleri gezerek görmenin en iyi alternatiflerinden biri.

Alaska ve kutuplar

Cruise tatillerinde son dönemlerde popüler olan rotalardan biri ise Alaska. Özellikle daha önce cruise gemisi ile yolculuk deneyimine sahip olan kişilerin tercih ettiği Alaska, Kuzey Kutbu’na en yakın ülkeler arasında yer alıyor.

Uzak Doğu

Türkiye’den ortalama 13-15 saatlik uçak yolculuğu ile gidilebilen Uzak Doğu şehirlerini, sıcak havalarda ulaşım nedeniyle çok yorulmadan gezmek isteyenler bu yıl da cruise tatillerini değerlendirmeyi tercih ediyor.