web analytics

Çeşme’ye bir “Luxury Collection” geliyor

Çeşme’ye bir “Luxury Collection” geliyor

Dünyanın en büyük otel zinciri olan Marriott Grubu’nun The Luxury Collection markasının lüks oteli Reges, a Luxury Collection Resort & SPA, Çeşme’nin ilk uluslararası lüks otel işletmesi olarak seçkin misafirlerine eşsiz bir yaşam stili adresi olmak için kapılarını açıyor.
“Best practice of refined luxury” mottosuyla misafirlerini ağırlamaya hazırlanan Reges, a Luxury Collection Resort & SPA, Çeşme, kişiye özel hizmet anlayışı, deneyim odaklı yaklaşımı, Türkiye’nin gastronomik mirasını mutfak kültürüyle buluşturan restoranlarıyla Çeşme’ye uluslararası lüks bir adres getiriyor.

Reges, a Luxury Collection Resort & SPA, Çeşme, tamamı panoramik Boyalık Koyu manzarasına sahip, kusursuz konfor ve kaliteli anlar için özenle tasarlanan 104 odasıyla Çeşme’de uluslararası lüks deneyimi sunuyor.

İlhamını, bulunduğu toprakların, içgüdüsel konukseverlik anlayışından alan Reges, a Luxury Collection Resort & SPA, Çeşme, Türkiye’nin gastronomik mirasını mutfağına yansıttığı toplam iki restoran ve dört barıyla farklı damak tatlarına hitap eden gastronomi deneyimine ev sahipliği yapıyor.

Ege’nin her iki yakasından lezzetler ve Çağdaş Asya-Pasifik mutfağının en özel sunumları, Çeşme yarımadasında yetişen üzümlerden yapılan özel şaraplarla eşleştirilerek, lezzet avcılarına servis ediliyor.

Her bölümü özenle tasarlanan, 1400 metrekare alan üzerine kurulu SPA Merkezi, minimalist tarzıyla, sadeliği kusursuzlukla bir araya getiriyor. Özgün tasarımı, arzu eden müşterilere VIP terapi odası seçenekleriyle ve klasik terapilerin yanı sıra imza terapi programları ve cilt bakımlarıyla, bölgenin en kapsamlı sağlık, güzellik ve terapi programlarını lüks dokunuşlar eşliğinde sunuyor. Spor tutkusundan vazgeçemeyenlere, son teknolojiyle donatılan fitness merkezi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veriyor.

The Luxury Collection markasıyla lüksü Çeşme’ye getirecek olan Reges, a Luxury Collection Resort & SPA, Çeşme, Ege Riviearası’nın muhteşem atmosferini lüksle birlikte deneyimlemek üzere misafirlerini bekliyor.