web analytics

18 Nisan 2024, Perşembe

İsfanbul’da hedef 2 milyon giriş

İsfanbul’da hedef 2 milyon giriş

isfanbul

Türkiye’nin ilk tema parkı, alışveriş kompleksi, eğlence ve yaşam merkezi olan İsfanbul, turizm sektörünün en önemli temsilcilerini ağırladı.

30’u aşkın eğlence ünitesiyle 7’den 70’e her yaşa uygun sınırsız eğlence sunan İsfanbul Tema Park, yerli ziyaretçiler kadar yabancı turistlerin de gözdesi. Türkiye’nin en büyük tema parkı İsfanbul, 2019 yılında 2 milyon giriş hedefliyor.

Turizm dünyasının önemli temsilcileri İsfanbulHome&SuitesHotel’de, İsfanbul Tema Park Yönetici Direktörü Tankut Tonger ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Yaklaşık 300 acente temsilcisi ve rehberin bir araya geldiği toplantıda İsfanbul Tema Park’ın önümüzdeki dönem turizm hedefleri ele alındı.

Toplantıda konuşan Tankut Tonger, “İsfanbul Tema Park farklı konsepti ile yabancıturistler açısından büyük ilgi gören bir yaşam, alışveriş ve eğlence merkezi. Tema Park’a eklenecek yeni ünitelerin açılmasıyla birlikte İsfanbul, turizm gelirlerindeki iddiasını daha da güçlendirerek ülke ekonomisine katkı sağlayacak” dedi.

İsfanbul Tema Park Grup Satış Müdürü Barış Geridönmez de yaptığı konuşmada, İsfanbul Tema Park hakkında bilgi verdikten sonra turizmciler için geliştirilen çalışma modelini anlattı.

Tema Parkı ziyaret edenlerinin sayısının 2 milyona ulaşmasını hedeflediklerini belirten Geridönmez, bu sayının içinde yabancı ziyaretçi oranını da artırmak için çalıştıklarını söyledi.

Acente temsilcileri ve rehberlerin büyük ilgi gösterdiği toplantıda turizmciler, yeni sezonda İsfanbul’a ilginin daha da yüksek olmasını beklediklerini ifade ettiler.

Birbirinden özel eğlence üniteleriyle donatılmış 120 bin metrekarelik alana kurulu ve 18 bin kişilik kapasiteye sahip İsfanbul Tema Park’ta 7’den 70’e tüm ziyaretçiler sınırsız eğlencenin keyfini yaşıyor.

3 saniyede 110 km hıza ulaşan dünyanın en iyi 4’üncü roller coaster’ıNefeskesen, 50 metreden adrenalin dolu bir iniş yaşatan “Adalet Kulesi”, efsanevi King Kong ve 20 milyon dolarlık yatırımla 4 bin metrekarelik bir alana kurulan, İstanbul’u fethini insansı robotlarla anlatan “Fatih’in Rüyası”, İsfanbul Tema Park’ın en sevilen üniteleri arasında yer alırken, dünyanın bir numaralı oyun serisi AngryBirds’ün ve dünyaca ünlü Buz Devri filminin sevilen kahramanlarının 4D sinema ve simülasyon üniteleri misafirleri eğlenceli bir yolculuğa çıkıyor.