web analytics

20 Nisan 2024, Cumartesi

Öğrenci şefler’den sunum

Öğrenci şefler’den sunum

Bayraklı Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri, Four Points by Sheraton İzmir’de gerçekleştirilen etkinlikte teorik ve pratik bilgilerini harmanladı. Yeme-içme sektöründe kariyer yapmaya hazırlanan genç şef adayları, titizlikle çalışarak lezzet ve sunum şöleni yaşattı.

Geleceğin şefleri, geleneksel lezzetleri yaratıcı sunumlarla ortaya koymak için birbirleriyle yarıştı. Turizm ve konaklama sektörü temsilcilerinin de aralarında bulunduğu konuklara servis yapan öğrencilerin hazırladığı yemekler, görüntüsü, içeriği ve tadı açısından değerlendirildi. Yemeklerin içeriği konuklarca beğenilirken görsel sunumlar da oldukça başarılı bulundu ve yemeğe katılan tüm konuklardan tam puan aldı.

Yemek temasında gerçekleşen etkinlikte, gençlerin kariyer hayallerine giden yolda önemli bir deneyim kazandıkları dile getirildi. Bayraklı Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Gülçin Çolakoğlu, yaptığı projelerle öğrencilere destek olan Four Points by Sheraton İzmir yetkililerine teşekkür etti. Four Points By Sheraton İzmir Otel Müdürü Bülent Süzer, öğrencilerin meslek heyecanını paylaştıkları ve kendilerini geliştirebilmeleri yönünde yardımcı olabildikleri için memnun olduklarını söyledi.

İzmir’de iş oteli olarak faaliyet gösteren Four Points by Sheraton İzmir’de düzenlenen öğle yemeğine Bayraklı Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip Üner, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aslıhan Onur, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Perihan Kendirci, ETİK Sekreteri Leman Erçam, Bayraklı Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Gülçin Çolakoğlu, Alan Şefi Ayten Kaya Ülker, Four Points by Sheraton İzmir Otel Müdürü Bülent Süzer ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Özge Aldoğan da katıldı.