web analytics

Seyahat ve etkinlik sektörü Antalya’da toplanıyor

Seyahat ve etkinlik sektörü Antalya’da toplanıyor

Kurumsal Seyahat ve Etkinlik Sektörü ile Türkiye’nin en iyi markaları Corporate Stars Zirve 2019’da bir araya geliyor

Türkiye’nin en çok etkinlik üreten lider markaları ile seyahat ve etkinlik sektörünün büyük buluşması Corporate Stars 15-18 Nisan tarihlerinde Antalya Rixos Sungate Otel’de gerçekleşecek. 4 gün sürecek CorporateStars’ın 16 Nisan Salı günü düzenlenecek Corporate Stars Zirve 2019’da ise ses getirecek konuşmacıları ile yıldızlar geçidi yaşanacak.

Corporate Stars Zirve 2019 Kurumsal Seyahat ve Etkinlik Sektörünü, Türkiye’nin bu alanda en üretken lider markaları ile buluşturacak. İş dünyasının lider marka ve isimlerini kurumsal seyahat ve etkinlik sektörünün paydaşları ile bir araya getirecek olan ”Corporate Stars Zirve 2019”a katılanlar Türkiye’nin yıldız markaları ile buluşacak, etkinlik ve MICE alanındaki yenilikleri keşfederek, markalarını tanıtma fırsatı yakalayacaklar.

Kurumsal seyahat ve etkinlik alanında hizmet veren en önemli otel, havayolu şirketleri ve sektör tedarikçileri, bu alanda yurtiçi-yurtdışı toplantı grupları, özel gezi etkinlikleri, bayii toplantıları gibi organizasyonlar noktasında en üretken markalar ”Corporate Stars Zirve 2019” ile 4 gün boyunca bir araya gelecek.

Corporate Stars Zirve 2019; incelikle hazırlanmış zengin program içeriği ile konaklama, toplantı, etkinlik, moda, sanat ve teknoloji başlıklarını, trendleri, konunun önde gelen isimleriyle, farklı perspektifleriyle, mercek altına almak için buluşma merkezi olacak. Kongre, toplantı, teşvik seyahatlerine yeni bakış açıları getirecek konuşmacılar, forum, panel ve B2B görüşmeler ile doyumsuz bir iletişim deneyimini sunan, ”Corporate Stars Zirve2019” sektörün en iyi etkinlik planlayıcılarının özenle tasarladığı sosyal geceleriyle de unutulmaz deneyimler yaşatmak için geliyor.

Uluslararası forum, zirve etkinlikleri alanındaki tecrübesiyle Q Event, Türkiye’nin en çok etkinlik üreten markalarını 15 Nisan’da ses getirecek bir iş zirvesinde buluşturacak.

Zirve Kapsamında, 16 Nisan’da, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri ile; ‘Huzur, Barış ve Bilime Tahsis Edilen Kıta: Antarktika’ , ‘Üstel Teknoloji Üstel İnsanlık’ , ‘Deneyim Mimarisi’, ‘3.Nesil Kahve Salgını; Dönüşen Tüketici ve Tüketim Ahlakı’, ‘Adamdan İnsana’, ‘İyiliği Yansıt’, ‘Geleceğin Çalışma Hayatı’, ‘Yüksek Performansta Farkındalık’, ‘Yeni Nesil Müşteri Deneyimi’, ‘Tasarım Oyunu’, ‘Gastro Felsefe’, ‘Sosyal Sorumluluk ile Toplumsal Farkındalık Bilinci’, ‘Kaliteli Yaşam’ ve ‘Kültürün İş Hayatına Yansıması’ başlıkları işlenecek.