web analytics

128 Alman acenta Bodrum’da

128 Alman acenta Bodrum’da

Almanya’nın farklı şehirlerinden 128 acenta sahibi ve üst düzey yöneticisi Bodrum’da bir araya geldi.

Almanya’nın en büyük 4. firması olan ve Bodrum’a yaptıkları turizm yatırımlarıyla dikkat çeken FTI Group’a bağlı Meeting Point International ile gruba bağlı acenta iştiraki Meeting Point Turkey ve MP Hotels’in davetlisi olarak Bodrum’a gelen Alman misafirler ilçede, tarihi yerleri gezip mavi yolculuğa çıktı.

Bodrum’un tanıtımı için gerçekleştirilen organizasyonun son gününde düzenlenen yemeğe katılan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Alman misafirlerle yakından ilgilendi. Başkan Aras burada yaptığı konuşmada, acenta sahibi ve üst düzey yöneticilerini her zaman Bodrum’da görmek istediklerini belirterek, “Sizlerin destekleriyle daha çok Alman misafirimizi Bodrum’da görmek istiyoruz. Bodrum’umuzun iklimi ve doğal güzellikleriyle olduğu kadar, binlerce yıllık tarihi ve kültürel değerleriyle de tanıtımını önemsiyoruz. Biz Bodrum Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanındayız. ” dedi.

Düzenlenen geceye FTI Group Turkiye ve Kıbrıs Direktörü Hicabi Ayhan, FTI Group Ege Direktörü Julia Sobczyk, Meeting Point Türkiye Operasyon Müdürü  Onur Özer, Meeting Point Türkiye Ege Direktörü Orhan Kangül ve Meeting PointTürkiye Bodrum kontrat Müdürü Hakan Alim katılırken gecede, Başkan Aras’a Hicabi Ayhan tarafından Türkgücü Ataspor forması hediye edildi.

FTI Group yetkilileri Bodrum’a 140 bin yolcu hedefini gerçekleştirmek için çalışmalarını çok yönlü olarak sürdürdüklerini belirttiler.