web analytics

FTI’nin Bodrum hedefi 140 bin

FTI’nin Bodrum hedefi 140 bin

Almanya’nın 4’üncü büyük firması olan FTI Group’a bağlı Meeting Point İnternational ile gruba bağlı acenta iştiraki Meeting Point Turkey ve MP Hotels’in üst düzey yöneticileri Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret etti.  Ziyarette, Bodrum turizminin geleceği hakkında önemli ve olumlu görüşmeler gerçekleşirken, firma yetkilileri Bodrum için yatırım çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi.

deniz de tatil keyfiBodrum Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete FTI Group Yönetim Kurulu üyesi ve şirket ortağı Roula Jouni, MP Hotels Genel Müdürü Ahmet Pandır, Meeting Point Turkey CEO’su Kamil Özil, Meeting Point International  Ticari Müdürü Okay Yıldırım, Meeting Point Turkey Bodrum Kontrat Müdürü Hakan Alim katıldı.

Bodrum’da 4 otel ile hizmet vermeye başladıklarını belirten FTI Group Yönetim Kurulu üyesi ve şirket ortağı Roula Jouni, başkan Aras’a hayırlı olsun dileklerini ileterek Bodrum turizmi için yaptıkları faaliyetlerden bahsetti. 2018 yılında bölgeye 130 bin yolcu getirdiklerini belirten Jouni, 2019 hedeflerinin ise 140 bin yolcu olduğunu söyledi.

Fransız pazarında da Bodrum’u tanıttıklarını dile getiren Jouni, Fransa’nın 20 farklı şehrinden Bodrum’a uçuşlar getireceklerini, Hollanda , İsviçre ve Avusturya’dan da haftada bir uçak  olmak üzere uçuşların Ekim ayı sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

FTI Grup Bodrum Belediye Başkanı ziyaretiMayıs ayı içerisinde 3 etap halinde Almanya’dan seyahat acentası temsilcileri, sektörünün ileri gelen isimleri ve basın ile birlikte bölgedeki otelleri gezdiklerini, bir grubu ise sadece Bodrum’da misafir ettiklerini vurgulayan Jouni, Bodrum’a büyük önem verdiklerini kaydetti.

Karşılıklı olarak sektöre insan kaynakları konusunda ortak eğitim programları oluşturma ve planlama yapılması konusunun da ele alındığı ziyarette FTI Group ve Meeting Point Türkiye yetkililerine,  Bodrum turizmine verdikleri önemli katkılar nedeniyle teşekkür eden Başkan Aras, Bodrum’a olan ilginin artırılması ve turizmin çeşitlendirilerek geliştirilmesi konusunda belediye olarak önemli projeleri hayata geçireceklerini belirterek “Önemli olan Bodrum’u yerel değerleri, kültür, tarih ve doğa zenginliğiyle tanıtmak ve turizmi bu yönde geliştirmek” diye konuştu.Başta Almanlar olmak üzere Bodrum’a Avrupa ülkelerinden ilginin arttığını görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Aras, “Bodrum’un özgün ve butik turizm kenti kimliğini yeniden kazanması için belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelen tüm misafirlerimizin buradan mutlu ayrılması öncelikli hedefimiz. Bunun için de öncelikle gürültü, görüntü kirliliğini ortadan kaldırmamız ve altyapı hizmetlerini tamamlamamız gerekiyor.”dedi.