web analytics

24 Nisan 2024, Çarşamba

Kemer Moskova etkiniliğini Polonya ve Ukrayna’ya da taşıyor

Kemer Moskova etkiniliğini Polonya ve Ukrayna’ya da taşıyor

Son dönemde Kemer’in en aktif Dernekleri arasında yer alan KEMİAD (Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği) düzenlediği toplantı ile oluşturduğu çalışma komitelerin kararlarını açıkladı.

Kemer Pastanesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Komite Başkanları yer aldı. Toplantıya katılan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, KEMİAD Komite Başkanlarının isteklerini ve çözüm önerilerine yönelik düşüncelerini dinledi ve uygulama adına not aldı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, KEMİAD ile iyi bir işbirliği içerisinde olduklarını belirterek, KEMİAD’ın yaptıkları çalışmaları yakından takip ettiklerini ve Kemer’in yararına gerçekleşecek her türlü çalışmaya katkı vermeye hazır olduklarını söyledi.

Başkan Topaloğlu, geçtiğimiz hafta Rusya’da gerçekleşen Türk Günleri etkinliğine katıldıklarını belirterek, burada Kemer adına tanıtım yaptıklarını ve çok sayıda Rus turizmci ile de bir araya geldiklerini ve turizmcilerin bu organizasyon sonrası da aynı etkinliklerin devam edilmesi konusunda görüş birliğine varıldığını söyledi.  (Halil Öncü)