web analytics

Antalya, Fuarına Kavuşuyor

Antalya, Fuarına Kavuşuyor

Türk Turizm Dünyasını, en son gelişmeleri paylaşmak üzere bir araya getirerek, birebir işbirliği ve fırsatları oluşturacak olan Antalya Turizm Fuarı, 28-29 Ekim 2019 tarihlerinde Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Yurtdışından 1.000’e yakın satış acentasının katılımı, iç pazarın dinamikleri, çeşitli pazarların seyahat birlikleri, federasyonları ve tur operatörlerinin katılımı ile Antalya Turizm Fuarı, deneyimsel pazarlamayı ön plana çıkarmayı amaçlıyor.

ATF, ‘Yerinde pazarlama’ ile 2020 sezonu öncesi Türk Turizmini, partnerlerinin birlikte deneyimleyerek muhteşem bir Türkiye anısı ile sezonun kapatmasını ve yeni sezonun ilk adımını da yine Antalya’da atmasını sağlamayı hedefliyor. Antalya Turizm Fuarı ,Türk Turizm partnerlerinin yorucu bir sezonun sonunda, Türkiye Turizmi için en pozitif duygular ile sezonu kapatmasının çok önemli olduğunu belirterek, sezonun son sözü ile yeni sezona dair ilk cümleyi, ilk heyecanı burada duymalarının Türk Turizmi için fark yaratacak bir gelişme olacağının altını çiziyor.

ATF, ‘Türk Turizmini en güçlü olduğu yönü olan Türk Misafirperverliği ile en güçlü olduğu yerde, evinde, ortak aklı, ortak duyguyu yakalayarak yeni sezonun başarılarına önemli katkı vermeyi amaçlıyor. Antalya Turizm Fuarı; Türk Turizm endüstrisinin sürdürülebilir, kapsayıcı ve çevreye duyarlı, yeni bakış açıları ile gelişmesine katkı sağlamak, konaklama ve seyahat sektörünün ekonomik verimliliğini artırmak, hizmet ve ürün sağlayıcılarının çalışmaları için yeni fırsatlar sunmak, seyahat üreticilerini ve gezginleri Türkiye’de tatile teşvik etmek, endüstrinin gelecek adına daha iyi hazırlanmasına yardımcı olmak hedefiyle sorumluluk alıyor.

WORKSHOPS :

Ortak Akılla Turizmin Kalbi Konular

Turizm Teknolojileri, Online, Gastronomi, Human Resource, Hotel Sales & Marketing, Media, Hotel Management, Agency & Tour Operators, SPA and Wellnes, M.I.C.E., Entertainment, Hotel Purcasing olarak belirlenirken Almanya ve Rusya gibi başlıca pazarların uzmanlar tarafından analizi ve turizmin tüm aktörleriyle yapılan think-thank ve brainstorm buluşmaları turizmciye ışık tutacak ve kazanan turizm ve turizmci olacaktır.

29 Ekim Kırmızı Beyaz

Antalya Turizm Fuarı, Turizm sektörünü ve ülkemiz misafirlerini 28 Ekim’de Türkiye Gala Gecesi ve 29 Ekim’de Kırmızı Beyaz Cumhuriyet Partisi ile yeni sezona uğurlayacak.

YER : ANTALYA EXPO CENTER FUAR VE KONGRE MERKEZİ

Web : antalyaturizmfuari.com

Web : antalyatourismfair.com

Facebook : antalyaturizmfuari

Instagram: antalyaninturizmfuari