web analytics

20 Nisan 2024, Cumartesi

İstanbul uçuşlarına da başlayan Salam Air acentalar ile buluştu

İstanbul uçuşlarına da başlayan Salam Air acentalar ile buluştu

Umman Sultanlığı’nın ilk düşük bütçeli (low-cost) havayolu şirketi olan SalamAir 2016 yılında kurularak, 2017 yılında ilk uçuşlarına  başkent Maskat’tan başladı.

SalamAir, 1 Temmuz’da Trabzon uçuşlarını önceden planladığı haftada 3 uçuşu yoğun talep üzerine 4 çıkardı. Salam Air son olarak 3 Temmuz’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına uçuşlara başladı. Haftada 2 sefer olan Istanbul uçuşları ile Türkiye pazarına şu an haftada toplam 6 uçuş gerçekleştirecek olan Salam Air 2019-20 kış sezonunda Istanbul uçuşlarını haftada 3 sefere çıkaracak.

Halen Asya ülkeleri ağırlıklı olmak üzere toplam 20 destinasyona uçan Salam Air uçuş ağına her geçen gün yeni destinasyonları ilave etmeyi sürdürecek.

SalamAir, Türkiye uçuşlarını A320 NEO uçakları  sürdürürken, 2019 yılı sonu itibariyle uçak filosunu yeni geleceklerle birlikte toplamda 9 uçağa çıkaracak.

Taksim Elite World Hotel’de başta turizm acentaları olmak üzere Türk turizmciler ile buluşan Salam Air servislerini Türkiye GSA’i Katera Turizm ve Turizm Yatırımları AŞ ile veriyor.

  • salam 2
  • salam 1