web analytics

“MISS FINLAND 2019” yine Alanya’da seçiliyor

“MISS FINLAND 2019” yine Alanya’da seçiliyor

Finlandiya’nın en güzel kızının seçileceği MISS FINLAND 2019 Güzellik Yarışması’nda finale kalacak 10 yarışmacı, final hazırlığı için yine Alanya’ya geliyor.

Finlandiya’da ocak ayında başlayan elemeler tüm hızıyla sürüyor ve eylül ayı başında son 10 finalist belirlenmiş olacak. Ardından Finlandiya’da yapılacak finale hazırlanmak için Alanya’ya gelecekler.

Beşinci kez düzenlenecek MISS FINLAND Alanya Kampı’nda güzeller 5-12 Eylül 2019 tarihleri arasında Alanya’da olacaklar. Grupta Miss Finland organizasyon ekibinin yanısıra Finlandiya basınından önemli isimler ve fotoğrafçılar yer alacak.

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı’nın (ALTAV) organizasyonu ve ev sahipliğinde, Alanya Belediyesi, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ve Türk Hava Yolları’nın (THY) katkılarıyla yapılacak ağırlama Alanya’nın en önemli pazarlarından olan Finlandiya’daki tanıtımına büyük katkı sağlayacak.

Cleopatra Ink, Travelwithme ve White in White Beach Club da organizasyonun  sponsorları olarak önemli bir destek sağlamaktalar.

Alanya’nn köklü taşımacılık firmalarından  7/24 Transfer – Classical Tours, Miss Finland, Alanya kampının  havaalanı ve şehiriçi ulaşım sponsoru olarak taşıma sorumluluğunu üstlenecekler.

ALTAV adına Miss Finland 2019 Alanya Kampı organizasyon koordinatörü ve ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin yaptığı açıklamada şunlara değindi: “Alanya için en önemli pazarlarımızdan olan Finlandiya’nın resmi güzellik yarışmasının final öncesi kampına beşinci kez ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşamaktayız.  Bir hafta boyunca Finlandiya’nın en güzel kızları Fin basını eşliğinde Alanya’nın en güzel noktalarında çekimler yapacaklar, etkinliklere katılacaklar ve Alanya güneşinin altında final için moral depolayacaklar.  Finlandiya medyasından önemli gazete ve dergilerinde, ayrıca bireysel ve kurumsal sosyal medya hesaplarında Alanya’dan yoğun şekilde paylaşım yapılacak ve Alanya’nın güzellikleri sadece Finlandiya değil dünyanın farklı yerlerindeki takipçiler tarafından da izlenecek. Ayrıca Finlandiya’da yapılacak finalde de Alanya kampından görüntülere ve çekimlere yer verilecek.

Hafta boyu Alanya’nın en çekici noktalarında yapılacak çekimler ve görüntüler Finlandiya medyasının önemli günlük gazeteleri ve haftalık dergilerinde, internet sitelerinde ve çeşitli sosyal medya hesaplarında yayınlanarak Alanya ve güzellikleri tanıtılacak. Bunun yanında Finlandiya’da yapılacak ve canlı yayınlanacak final programında Alanya kampından görüntüler binlerce Fin vatandaşına ulaşacak. Alanya kampı Iltalehti ve Iltasanomat gibi günlük gazetelerin yanında en popüler haftalık magazin dergisi Seiska tarafından da haberleştirilecek. Finalde Miss Finland seçilecek yarışmacı daha sonra Dünya Kainat Güzeli yarışmasında Finlandiya’yı temsil edecek.

Alanya’nın en önemli kurumları ve özel firmalarımızın destekleriyle yapacağımız bu ağırlama ile gerek Finlandiya gerekse ulusal basında en güzel şekilde yer alarak Alanya’nın tanıtımına ve bilinirliğine önemli bir katkı sağlamak hedefindeyiz.  Tüm destekçilerimize teşekkür ederiz.”