web analytics

“Antalya Turizm Fuarı’ndan” müthiş başlangıç!

“Antalya Turizm Fuarı’ndan” müthiş başlangıç!

Türk turizm dünyasının büyük ilgi gösterdiği ve bu yıl ilki düzenlenen Antalya Turizm Fuarı, 28-29 Ekim 2019 tarihlerinde Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde ulusal ve uluslararası turizm profesyonellerini ağırladı.

Turizmin Kalbi – Antalya Turizm Fuarı,  sektör aktörlerine birebir işbirliği fırsatı sunarken, yurt dışından gelen 1000 yakın acente yetkililerini de misafir ederek Antalya turizminin yerinde tanıtılmasına ev sahipliği yaptı. İki gün boyunca süren ve sadece gerçek profesyonellerin katıldığı fuar, 6 bin 700 turizm profesyonelini ağırladı. Sektör temsilcilerinden büyük övgü alan fuar, 2020 turizm yılına dair ilk sözlerin söylendiği platform olmasıyla sektörde fark yarattı

GM Turizm ve Yönetim Dergisini de bünyesinde bulunduran GM Center tarafından bu yıl ilki düzenlenen fuar, sektörün takdirini kazandı. Gm Center – Antalya Turizm Fuarı Kurucusu Selçuk Meral, başarının haklı gururunu şu sözlerle ifade etti;

Antalya Turizm Fuarı

“Antalya’da turizmin kalbinde bu organizasyonu yapmaktan çok mutluyuz. Bu fuarı üç aylık kısa bir sürede gerçekleştirmenin gururunu yaşamaktayız. Bu heyecanı bizimle paylaşan ve fuara büyük emek veren hizmet sponsorlarımız,  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm Ve Çevre Bakanlığı; Corendon Airlines, ATSO- Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, ATR Touristik Effect Ses Işık Lazer ve Görüntü Sistemleri, Ket İnsan Kaynakları, Glass İzolasyon, Lodous Üniforma, KoşanAdam Organizasyon, CIP Servise FTI Group, Coffeetainer MİKO Coffee, Caffello, Ceremony Organizasyon, Studio Babita, Nasa Desing, Calista Luxury Resort, Sueno Hotels, Susesi Luxury Resort, Rixos Hotels, AGT Hotels, Pegas Touristik Gloria Hotels, Granada Hotels, Limak Hotels ve Belconti Resort Hotel’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Onlarla birlikte bu başarıyı sağladık.  Ayrıca Antalya Turizm Fuarı katılımcı firmalarımızın her birine teşekkür ederim. Son olarak Gm Center ekibime canı gönülden çalışmaları için teşekkürü bir borç bilirim. Bize inanan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Antalya Turizm Fuarı

Turizmin Kalbi Antalya Turizm Fuarı’na Türkiye’de ve uluslararası alanda faaliyet gösteren tur operatörleri, seyahat acenteleri, oteller ve otel zincirlerinin yanı sıra seyahat teknolojileri ve turizm sektörü tedarikçileri katılım gösterdi. Antalya Turizm Fuarı kapsamında düzenlenen workshop’lar kapsamında turizm teknolojileri, online platformlar, gastronomi, turizmde insan kaynakları, satış ve pazarlama, medya, otel yönetimi, dijital çağda acenta ve tur operatörlerinin yeri ve önemi, MICE, eğlence konu başlıkları ele alındı. Bunların yanı sıra Antalya Turizm Fuarı’nda Almanya ve Rusya gibi başlıca pazarların uzmanları tarafından analizler ve turizmin tüm aktörleriyle yapılan beyin fırtınası toplantıları turizmcilere yeni perspektifler adına önemli katkılar sundu.

Bu yıl ilki düzenlenen Turizmin Kalbi Antalya Turizm Fuarı’na sektörün önemli ve önde gelen birçok firması destek vererek tarihe adlarını yazdırdı. Organizasyona katılımlarıyla başarıya ulaşmasında katkı sunan tüm firmalara GM Turizm ve Yönetim Dergisi’ni de bünyesinde bulunduran GM Center ve Antalya Turizm Fuarı Kurucusu Selçuk Meral, tek tek teşekkür etti.

Antalya Turizm Fuarı

İşte tarihe adını yazan Antalya Turizm Fuarı’nın değerli katılımcıları; Jolly Tur; IATI; Tophotels.Ru ; Golden Stadttor; Anex Tour ; Akay Travel  ; Kilit Hospitality Group, Titanic Hotels; Aydınbey Hotels ; Amara Premier Palas Hotel; Sun Express,  Adalya Hotels, Pine Beach Maritim, Ela Quality Resort Hotel, Hotelevent.Ru, Anfaş, Lykia World Hotels, Karatbars, Sespresso, Tourcon , Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa, BookTo World, Hms Otel Programı, Asyasoft Yazılım, Mirage Park Resort Hotel,  Sunis Hotels, Duja Bodrum by La Blanche, Bellis Deluxe Hotel, Polgün Su Kaydırakları, Orbit Tıp Merkezi, Rent’n Connect, 7 24 Transfer , Reseliva, Event Spor Turizm, Asa Group, ALTAV, ECC Tur, Hotel Advisor, G Telekom, Mytime Global/ Dengetek Asisia, Magic Smile Turkey, Maviş Promosyon, Kod Yazılım, Spice Hotel & Spa, Northern Travel, Novanta Tourism/  Ors Touristik, RainBow Entertainment, Süper Bilim, Talya Su Arıtma, Emir Cargo, Yaşam Hastanesi, 3xcode Yazılım, Hotel Runner, Neredekal.com, SAN Tourism Software Group, Hotech Software, Armas Hotels, Ballerini Entertainment Company, Steps Production, X-Tanbul Desing, PERYÖN, Antalya Dünya Bayrak, Tayga Danışmanlık, Hotel Partner, Patika İnsan Kaynakları Yönetimi & Danışmanlık.

Antalya Turizm Fuarı

Partner ülkesi Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti idi. KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel fuarda yer aldı. İki gün boyunca devam eden fuarda KKTC standında ülkenin tanıtımı yapıldı. KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Ünsal Üstel, sektör paydaşlarına Kuzey Kıbrıs turizminin tanıtımı için, 2020 yılı planlarını ve projelerini anlattı.

Turizmin Kalbi Antalya Turizm Fuarı, 2020 sezonu öncesi Türk turizm paydaşlarının birlikte deneyimleyerek muhteşem bir Türkiye anısı ile sezonu kapatmasını ve yeni sezonun ilk adımını da Antalya’da atmasını sağladı. Sezonun son sözü ile yeni sezona dair ilk cümleyi, ilk heyecanı Antalya’da duymalarına imkan tanıyarak Türk turizmi için fark yarattı.

Fuarın ilk günü dünyaca ünlü sanatçı Della Milles konseri ile keyifli vakit geçiren katılımcılar,  kapanış günü ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu muhteşem sahne şovuyla yer alan Efes Bandosu ile yaşadılar.

  • atf- antalya turizm fuari8
  • atf- antalya turizm fuari9
  • atf- antalya turizm fuari10
  • atf- antalya turizm fuari11
  • FB_IMG_1572377199021
  • IMG_20191028_140750
  • IMG_20191028_150604
  • antalya turizm fuari3
  • atf- antalya turizm fuari1
  • atf- antalya turizm fuari4
  • atf- antalya turizm fuari5
  • atf- antalya turizm fuari6
  • atf- antalya turizm fuari7