web analytics

Avrupalı Türk Acenteciler Alman tatilcilerle bir araya geliyor

Avrupalı Türk Acenteciler Alman tatilcilerle bir araya geliyor

COOP TRR Int. AG.’nin, Almanya’da  Münster/Osnabrück Havaalanı’nda yapacağı büyük Türkiye etkinliği için geri sayım başladı. Seyahat acenteleri, tur operatörleri,  oteller ve havayolu firmaları, terminallerde açılacak stantlarda Alman tatilcilerle bir araya gelme fırsatı da bulacak.

Avrupa Türk Acenteciler Birliği (COOP TRR Int. AG.), turizmde ses getirecek büyük bir etkinliğe imza atacak. COOP TRR Int. AG., bu yılki geleneksel yıllık buluşmasını 9-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde bulunan Münster/Osnabrück Uluslararası Havalalanı’nda dev bir etkinlik şeklinde gerçekleştirecek. Türkiye’den gidecek turizmciler ile COOP TRR Int. AG. üyelerini bir araya getirecek etkinlikte, Münster/Osnabrück Uluslararası Havalalanı’nın terminallerinde açılacak stantlarda Alman tatilcilereTürkiye tanıtımı yapılacak.

Almanya başta olmak üzere Avrupa’daki Türk kökenli reisebüro’ları (seyahat acenteleri) anonim şirket çatısı altında birleştirdiklerini hatırlatan COOP TRR Int. AG. CEO’su Cumhur Sefer, “Kurulduğumuzdan bu yana geleneksel olarak her yıl yaptığımız büyük buluşma etkinliğimizi bu yıl çok daha farklı şekilde konumlandırıyoruz. Münster/Osnabrück Havalalanı’nda dev bir organizasyon şeklinde gerçekleşecek etkinliğimizde Alman tatilcilerle de bir araya gelip sıcak satış yapma fırsatı sunacağız” dedi.

Münster ve Osnabrück’un genç nüfusu ile turizm potansiyeli güçlü bir bölge olduğunu anlatan Sefer, bu organizasyonda en az 20 bin ziyaretçi ağırlamayı hedeflediklerini ifade etti. Oteller, havayolu şirketleri ve acentelerin yanı sıra turizmin her kesiminden katılımcının geleceği etkinlikte 70’in üzerinde stant açılacağını belirten Sefer şu bilgileri verdi:

“Etkinliğimize katılacak turizmciler, hem Alman tatilciler ile bir araya gelecek, hem de B2B veya B2C iş bağlantıları kurma fırsatı yakalayacak. Avrupa’ya yayılan üyelerimiz ve Türkiye’den gelecek turizmciler ile Alman tatil tüketicilerini aynı platformda buluşturacağız. Öte yandan açılışta, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) başta olmak üzere turizm meslek örgütleri başkanları ve yöneticilerinin katılacağı büyük bir tören düzenleyeceğiz.”

Antalya’nın önde gelen otel markalarının stant açacağı etkinliğe  İstanbul’dan ve Edremit’ten de otellerin geleceğini anlatan Cumhur Sefer, “Etkinlik alanında ‘Antalya Günleri’ başlığıyla hediye çekilişleri ve sürprizler yer alacak. Ayrıca sağlık turizmi odaklı tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları yapılacak” diye konuştu.

Türk turizminin en zor zamanlarında ‘birlikten güç doğar’ diye yola çıkarak, ülkemize destek vermek için çalıştıklarını anımsatan Cumhur Sefer, bugün gelinen noktada yeni bir yapıya dönüştüklerini, Avrupa’daki Türk kökenli seyahat acentelerini tek çatı altında toplamayı başardıklarını bir kez daha vurguladı ve ekledi: “Almanya’dan Türkiye’ye talebin çok yüksek olduğu bir dönem yaşıyoruz. Fiyatlarda da yukarıya doğru bir seyir var. Hedeflerimizden birisi işte bu yükseliş trendini kalıcı hale getirmek. Bunun için de ara vermeksizin Türkiye ilgisini sıcak tutacak etkinlikler yapıyoruz. İşte bu yüzden hedef pazarı Almanya olan tüm turizmcileri etkinliğimize bekliyoruz”.

Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde yer alan uluslararası bir havaalanı. Adından da anlaşılacağı gibi iki batı Alman şehri Münster ve Osnabrück arasında konumlanmış durumda. Greven’in yakınında, Münster’in 25 km. kuzeyinde ve Osnabrück’ün 35 km. güneyinde bulunuyor.  Düsseldorf’a uzaklığı ise 140 km. Yılda 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlayan havaalanı, günün 24 saati hizmet veriyor ve çoğunlukla tatilciler ve iş seyahati yapanlar tarafından kullanılıyor. Türkiye’nin tatil bölgelerine uçuş ağı da oldukça geniş. Münster/Osnabrück Havaalanı yönetimi, uçuş ağının güçlendirilmesi ve geliştirilmesi konusunda COOP TRR Int. AG. ile yakın işbirliği içinde.

Tarih: 09-10 Kasım 2019

Yer:  Flughafen Münster/Osnabrück, Airportallee 1, 48268 Greven, Almanya

Program:

9 Kasım 2019

Açılış Konuşmaları: 10:00 – 12:00

Basın Toplantısı:      12:00 – 12:30

Workshop 1:            12:00 – 12:30

Workshop 2:            12:30 – 13:00

Öğle Yemeği:           12:00 – 15:00

Seyahat Fuarı:         13:00 – 18:00

Akşam Programı:     21:00

10 Kasım

Seyahat Fuarı:         11:00 – 18:00

Workshop 1:            11:00 – 11:30

Workshop 2:            11:30 – 12:00

Öğle Yemeği:          13:00 – 15:00