web analytics

İstanbul IBTM’de kendi standında

İstanbul IBTM’de kendi standında

Bu yıl 19 – 21 Kasım tarihleri arasında Barselona’da gerçekleşen  IBTM World Fuarı’nda İstanbul ilk kez Türkiye standından bağımsız olarak kendi standında ziyaretçilerini ağırlıyor.

ICVB-İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu, bu yıl ilk kez bir uluslararası M.I.C.E. (Meeting, Incentive, Congress, Event) fuarına ayrı bir destinasyon standı ile katılıyor.

Yaklaşık 200 m2’lik bir alanda yer alacak olan İstanbul destinasyon standında 12 katılımcı bankosunda 14 firma ve sektör kuruluşu yer alıyor.

Konuyla ilgili olarak ICVB Genel Müdürü Cemil Hakan Kılıç bir değerlendirmede bulunarak “Londra ve Barselona gibi İstanbul’un rakibi konumundaki pek çok şehir, ülke stantlarından ayrı olarak bu fuarlarda her yıl kendi destinasyon stantları ile temsil edilmekte. İstanbul’un da ilk kez bu fuarla kendi standında katılıyor olması, şehrimiz tanıtımı ve temsili açısından son derece önemli. Şehir konseptinin öne çıktığı bu uygulamanın diğer M.I.C.E. fuarlarında da sürdürülmesinin son derece faydalı olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Her yıl dünya genelinden kongre sektörünün önde gelen isimlerinin yer aldığı IBTM World Fuarı, uluslararası M.I.C.E. fuarları arasında hem ziyaretçi sayısı, hem de katılımcı profili açısından en iyi fuarlardan biri olarak değerlendirilmektedir.