web analytics

Tanıtım Ajansı’nda seçim

Tanıtım Ajansı’nda seçim

Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı 29 Aralık 2019 tarihinde yapılacak. Türkiye turizm sektörü için gerekli kararları alıp Türk turizme yön verecek.

İlk toplantı sonrası geçici Yönetim Kurulu Üyeleri  Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Tanıtma Genel Müdürü Timuçin Güler, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Hilton Türkiye Bölge Müdürü Armin Zerunyan, Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı ve Kurucusu Fettah Tamince, Sway Hotel Palandöken’in Sahibi Can Dikmen, Cem Kınay XPD Kurucusu Cem Kınay, Diana Travels Agency hissedarı ve Yönetim Kurulu Üyesi, Palamo Hotels Başkanı Ece Tombul, Concorde Hotels ve Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yağcı, Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran, Pamuk Gıda Kurucusu Metin Pamukçu, Indigo Şirketler Grubu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tosun, Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer’den oluştu.

Ajansın kurulmasının üzerinden 3.5 ay geçti. Yasa gereği de yılbaşına kadar genel kurulun yapılması gerekiyor. Şimdiden seçim hazırlıkları başladı. İlk ilan verildi. Seçim 29 Aralık 2019 tarihinde yapılacak. Ancak seçim tek bir merkezde olmayacak. Marmara (İstanbul, Akdeniz (Antalya), Ege (İzmir), İç Anadolu (Ankara) , Karadeniz (Trabzon) , Doğu Anadolu (Erzurum), Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde (Diyarbakır) yapılacak. (Para Dergisi)