web analytics

20 Nisan 2024, Cumartesi

ETS-ÇATOD Çanakkale tanıtımı için işbirliği

ETS-ÇATOD Çanakkale tanıtımı için işbirliği

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği (ÇATOD) Başkanı Armağan Aydeğer, Travel Turkey Fuar’ında açıklamalarda bulundu. Fuarın önemli olduğunu ve her yıl katıldıklarını dile getiren Aydeğer, ÇATOD standında, ÇATOD Üyeleri ile birlikte çok sayıda Tur Operatörü ve Seyahat Acentesi ile Çanakkale özelinde işbirliği, 3 gün boyunca soluksuz Çanakkale tanıtımı yaptıklarını söyledi.

Çanakkale Turizmi için önemli olduğunu düşündüklerini, ETS-ÇATOD arasında Çanakkale tanıtımı için özel işbirliği konusunda da açıklamalarda bulunan Armağan Aydeğer “Çanakkale turizmi için oldukça önemli olduğunu düşündüğüm, ETS-ÇATOD arasında Çanakkale tanıtımı için özel işbirliği yapıldı. Çanakkale tanıtımı için ÇATOD tarafından ETS işbirliği ile 30 m2 Çanakkale özel tanıtım standı ile fuarda yer aldık. Bu işbirliği ile ÇATOD girişimiyle ETS tarafından İnternet kanallarında, sosyal medyada ve diğer kanallarda Çanakkale’ye özel güçlü bir reklam tanıtım desteği sağlanıyor. ETS tarafından Çanakkale turistik cazibe merkezlerini içeren video İle tanıtımlar, milyonlarca tanıtıcı Çanakkale eposta gönderileri oluşturulacak” dedi.

Başkan Armağan Aydeğer, Troya Müzesinin ‘Avrupa Yılın Müzesi Ödülleri 2020”de finale kalmasının da bölge açısından oldukça önemli olduğunu ifade derken, “ Bu bizim için çok büyük bir heyecan kaynağı” diye konuştu.(Halil Öncü)