web analytics

“TÜRSAB Seçimlerinde zafer kadınlarındır!”

“TÜRSAB Seçimlerinde zafer kadınlarındır!”

TÜRSAB seçimlerini izleyen Cem Polatoğlu seçimler kadar dikkat çekici ve sevindirici  bir bilgiyi açıkladı. İşte Polatoğlu’nun açıklaması;

“Eğrisiyle, doğrusuyla bir seçim daha sona erdi. Firuz Bağlıkaya’nın kazanacağı belliydi, seçim sonuçları sadece malumun ilanı oldu. Örneğin, bendeniz bir  gün önce sosyal medyada seçim sonucunu %62 / %38 olarak ilan etmiştim. (EKTE)

Sonuçlar geldi;  %62’ye %38. Nokta atışı bir tahmin olmuş. Camianın nabzını tutan eski bazılarının deyimi ile “kaşar” bir acentacı olarak bu kez de yanılmadım.

Ancak bana göre bu seçimin asıl kazananı kadınlar oldu. Daha 2 sene önce 30 kişilik listelerinde 1 kadını bile çok gören liderler bu dönem 8’er kadın meslektaşımızı listelerine aldılar. Hem listelerine kadın meslektaşlarımızı katan liderleri hem de listede yer alan kadın meslektaşlarımızı gönülden tebrik ederim. Umarım bu atılım hatta devrim, şekilcilikte kalmaz ve bu kadın meslektaşlarımıza aktif görevler verilerek TÜRSAB’ta değerlendirilir. Görülecektir ki, kadın elinin değdiği her işte, her branşta, her departmanda işler daha kolay, daha akılcı, daha barışçıl olarak yürüyecek, hallolamaz denilen kronik sorunlarımız onların sihirli dokunuşları ile çözülecektir.

Ülkemizin aydınlık yüzü, karar mekanizması ve kilidi “kadın” olan bu sektörde ve  2022 Türsab Genel Kurulunda bir kadın başkan adayımızı görürüz.

Şimdi önümüzde kavgasız, tartışmasız ve yoğun gündemi olan 3 yıl var. Haydi, hep beraber Türsab’a destek olalım.”