web analytics

Yeni bir butik otel, Zigo’s Hotel açıldı

Yeni bir butik otel, Zigo’s Hotel açıldı

Dalaman Sarıgerme bölgesinde 7 dönümlük arazi üzerine konumlanan, Zigo’s Hotel 1 Kasım 2019 tarihi itibarıyla hizmete girdi.

11 farklı tasarım odasıyla “evden uzak ev” değerine sahip, exclusive bir butik otel olan Zigo’s Hotel’de

7 adet Standart ,   2 adet Deluxe ve 12er adet Deluxe Suite ile King Suite oda bulunuyor.

Lezzet deneyimi, Zigo’ s Hotel’ in en iddialı olduğu alanlardan biri, oda- kahvaltı olarak hizmet veren otelin A la Carte restoranı Olio Restaurant, benzersiz gastro keyifler için misafirlere rafine, doyurucu ve doğal seçenekler sunmakta.

Zigo's Hotel

Garden Bar’da bahçeden toplanan limonlar ve nanelerle hazırlanan soğuk limonatalardan yine özel reçetelerle hazırlanmış kokteyllere uzanan geniş bir içecek mönüsü sunulur.

Zigo’s Hotel’in selvi ağaçları arasındaki taşmalı havuzu, misafirlerimizin günlük yüzme ihtiyacını tam da olması gerektiği gibi karşılamakta.

Misafirler günlük spor aktivitelerini fitness alanında yaparak rahatlayabilir. Sauna’da günün yorgunluğunu atabiliyor.

Zigo’s Hotel hem romantik bir evlilik teklifi, hem de unutulmayacak bir düğün için belki de dünyanın en özel noktalarından biri olarak hizmet verecek.
Geniş ve keyifli bahçesinde unutulmaz etkinlikler gerçekleştirilebilecek ve kapalı VIP grupların ayrıca toplantı ve etkinlikleri için de uygun bir seçenekler ile yardımcı olacak.

Dalaman havaalanına 15 km, Göcek ‘e 26 km , Köyceğiz’e 28 km, Sarıgerme’ye 6 km, Dalyan’a 27 km, Fethiye’ye  48 kmve Marmaris’e  90 kmuzaklıkta olan Zigo’s Hotel bölgede yepyeni bir otel olarak hizmet verecek.