web analytics

TTGA ilk toplantısını yaptı

TTGA ilk toplantısını yaptı

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının (TTGA) yeni yönetim kurulu üyeleri Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un başkanlığında yılın ilk toplantısını yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy Ajans’ın ilk toplantısıyla ilgili sosyal medya hesabından “Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının yeni yönetim kurulu üyeleriyle 2020 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdik. Ajansımız, 2023 hedeflerimize ulaşmak üzere çalışmalarına hız kesmeden devam edecek” şeklinde açıklama yaptı.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın yönetim kurulu, 29 Aralık 2019 Pazar günü yapılan seçimlerle belirlenmişti. 7 bölgeden 18 adayın yarıştığı seçimlerle otelcileri temsil edecek 9 üye belirlenmişti. Ajans’ın yönetiminde otelcileri temsilen Erkan Yağcı, Burhan Sili, Temel Aygün, Taner Yallagöz, Halil Özyurt, Birol Akman, Selda Çiçek Veske, Murat Toktaş, TÜRSAB’ı temsilen İbrahim Halil Kalay yer alıyor.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy yürütüyor. Yönetim kurulunda Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Tanıtma Genel Müdürü Timuçin Güler, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sani Şener’de görev yapıyor.