web analytics

25 Nisan 2024, Perşembe

HORECA19-22 Şubat’da İzmir’de

HORECA19-22 Şubat’da İzmir’de

HORECA Fair Ege Uluslarası Otel Ekipmanları Ağırlama Konaklama Teknolojileri Fuarı; turizm, konaklama ve gastronomi sektörünün ünlü isimlerini 19-22 Şubat 2020 tarihleri arasında İzmir’de buluşturacak.

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) işbirliğinde GL Platform tarafından düzenlenecek HORECA Fair, turizm sektörünün yol haritasını belirleyecek. İkinci kez Fuarİzmir’de düzenlenecek fuar, turizmde kış ortasında yaz ateşini yakacak. HORECA Fair’de otel tekstili, mobilyaları, mutfak, otel odası, çamaşırhane, restoran ürün ve ekipmanları, aydınlatma, güvenlik sistemleri, havuz ve aksesuarları, soğutma grupları, otel ve restoran yapı danışmanlık firmalarından oluşan 200 marka yer alacak.

Otel ekipmanları üreten firmalar için pazar arayışı bu fuarla sona erecek. Küresel ölçekteki uluslararası satın almacılar, Türk üreticisinin ayağına gelecek. GL Platform’un organizasyonuyla, Dubai, Cezayir, Irak, Kosova, Hindistan, Tunus, İsrail, Filistin’den 60 kişilik otel ekipmanları satın almacısı fuara gelerek ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek.