web analytics

20 Nisan 2024, Cumartesi

İstanbul’a yeni eğlence parkı

İstanbul’a yeni eğlence parkı

Eğlenceyi doruklarda yaşamak için birbirinden iddialı oyun alanlarıyla misafirlerini karşılayan İsfanbul Alışveriş Merkezi,  bünyesinde bulunan JoyPark’ı 3 bin metre kare genişleterek şehrin en büyük oyun alanını bünyesine kattı. Trambolin parkuru, çocuk oyun alanı ve 15 arabalı 300 metrekarelik çarpışan araba alanıyla öne çıkan JoyPark ile İsfanbul AVM, toplamda 5 bin metrekarelik alanda çocuklara benzersiz bir deneyim yaşatmayı vaat ediyor.

Bünyesinde bulunan JoyPark’ı 3bin metrekare daha büyüterek 5 bin metrekarelik yeni alanıyla şehrin en büyük JoyPark’ına ev sahipliği yapan İsfanbul AVM, ‘Eğlencenin Başkenti’  mottosunun hakkını veriyor.

Eğlence tutkunlarının karşısına yeni oyunlarıyla çıkan JoyPark içinde; 10 hat bowling, 6 adet bilardo masası, 300 metrekare 15 arabalı çarpışan araba pisti, 500 metrekarelik trambolin parkı ve Ninja parkuru, 18 silahlı lazer arena, 400 metrekarelik çocuk oyun alanı ve 100 metrekarelik kum havuzu bulunuyor. 5 bin metrekarelik kapalı alanıyla gençlere ve miniklere benzersiz bir deneyim yaşatmayı vaat eden JoyPark ile İsfanbul AVM, oynadıkça bilet kazandıran makineleriyle de diğer oyun parklarından farklılaşıyor.

JoyPark içinde bulunan 500 metrekarelik trambolin parkı ve Ninja parkuru ile sınırları zorlamaya hazırlanan İsfanbul AVM; çocuklara unutamayacakları bir gün vaat ediyor.  Yer çekimine meydan okumak isteyen herkesi bu benzersiz deneyimi yaşamak için JoyPark’a davet eden İsfanbul AVM;  kendi sınırlarını aşmak isteyenlere sesleniyor.

Joypark, birbirinden iddialı bilardo, karaoke ve bowling alanlarıyla da İsfanbul Avm’de gençlerin buluşma noktası oluyor. Oyun alanlarının yanı sıra en yakın arkadaşlarıyla unutulmaz bir gün geçirmek isteyenlerin tercihi olan JoyPark ile İsfanbul AVM, eğlence dolu bir günün kapılarını açıyor.

400 metrekarelik çocuk oyun alanı ve 100 metrekarelik kum havuzuyla da çocuklu aileler için ideal bir seçenek olan JoyPark ile İsfanbul AVM, miniklerin günlerini güzel geçirmelerini ve evlerine mutlu dönmelerini istiyor. Benzerlerinden ayrışan JoyPark ile İsfanbul AVM, şehrin tam ortasında oyun dolu bir gün geçirmek isteyen hem çocuk hem yetişkin ziyaretçilerini bekliyor.