web analytics

18 Nisan 2024, Perşembe

Küçük Otellerin büyük buluşması gerçekleşti sırada genel kurul var

Küçük Otellerin büyük buluşması gerçekleşti sırada genel kurul var

Geleneksel Büyük Buluşmasını 29 Ocak’ta  Sirkeci’deki Hocapaşa Kültür Merkezi’nde gerçekleştiren Küçük otellerin temsilcileri 28 Şubat Cuma günü de seçimli Olağan Genel Kurul için biraraya geliyor.

Büyük Buluşma adını verdikleri  toplantıda üyeler Türkiye Küçük Oteller Derneği’nin 2020 yılına dair görüşlerini paylaşarak sezonu karşıladılar. Ayrıca 2020’de Türkiye Turizmi” başlıklı geçtiğimiz yılın değerlendirmesi yapıldı ve 2020 yılı için beklentiler konuşuldu.

Buluşmada ERTAN USTAOĞLU ( TURKODER BAŞKANI ), DR. HÜLYA KAYA – (İSTANBUL VALİ YARDIMCISI), MÜBERRA ERESİN (TUROB Başkanı ), LEVENT DEMİREL (TURSAB grub başkanı) EFSUN YÜKSEL TUNÇ –(INDUS CONSULTING, EĞITIM VE YÖNETIM DANIŞMANI), GÖKÇE YILMAZ (ECZACIBAŞI PROFESYONEL), FEHMI ÜNSAL ÖZMESTIK (CREENTECH HUKUK MÜŞAVIRI), CÜNEYT ERTÜRK (ERTÜRK YEMINLI MALI MÜŞAVIRLIK VE DANIŞMANLIK) , IZIM BOZADA (KUCUKOTELLER.COM KURUCUSU VE EDITÖRÜ), FIGEN MERTOL DALFIDAN (TURKODER YÖN. KUR. ÜYESI), UMUT GERMEYAN ( TURKODER YÖN.KUR. ÜYESI) ve SELIM ATALAY (TRT WORLD KANAL KOORDINATÖRÜ) konuşmacı olarak görüşlerini bildirdi.

Buluşmada acentalar gözünden geçtiğimiz yıl değerlendirmesi ve 2020 için beklentiler adlı bir panel de gerçekleşti. Mehmet Güneli ‘nin  Moderatörlüğünü yaptığı  panelde Jolly Tur Pazarlama Direktörü Işıl Yücesoy, Neredekal kurucusu Özkan Hacıoğlu ve Neredekal  kurucusu Arden Agopyan  konuşmacı olarak yer aldılar.

  • küçük oteller dernegi bulusmasi 2020-4
  • küçük oteller dernegi bulusmasi 2020-3
  • küçük oteller dernegi bulusmasi 2020-2
  • küçük oteller dernegi bulusmasi 2020-1