web analytics

25 Nisan 2024, Perşembe

Butik otellere “#BoutiqueStrong” kampanyası

Butik otellere “#BoutiqueStrong” kampanyası

Boutique Lifestyle Leaders Association – Butik Yaşam Tarzı Liderleri Derneği (BLLA) ve kardeş organizasyon seyahat keşif platformu StayBoutique ™, ‘yeni normal’ düzende butik otelleri ve işletmeleri desteklemek için #BoutiqueStrong kampanyasını başlattı. Kampanya kampasında yeniden açılışlar için resmi bir kılavuz, özel sosyal ağ ve yeni bir üyelik seçeneği var.

BLLA, gerçek ve onaylı butik otellerin Stay-Boutique.com’da otel rezervasyon sayfasına doğrudan rezervasyonlarla listelenmesi için yeni bir şirket içi üyelik fırsatı ekledi.

BLLA Kurucu ve CEO’su Frances Kiradjian, “Butik toplumu, diğer otel veya otel markalarının yaptıklarından ve planlamalarından oldukça farklı olabilecek değerli bilgi ve bilgi sağlayan yüksek vasıflı kuruculardan ve CEO’lardan kaynak ve eğitim ile güçlendirmek istiyoruz” dedi.

“Butik oteller farklı bir odağa sahip ve biz bunu yeni kampanya ve destekleyici materyallerde ele alıyoruz.”

Frances Kiradjian’ın Özgür Töre’ye verdiği bilgiye göre Türkiye’deki butik otellerin üyeliği ücretsiz olarak gerçekleşecek.

1.#BoutiqueStrong Konseyi ve Kılavuzu

Bu projenin resmi adı: Yeni Paradigma Rehberi – Butik otelin dinamik yol haritası için StayBoutique ™.

Yeni Konsey, derneğin, seyahat ortamı geliştikçe birleşik butik markalar ve meraklılar topluluğu oluşturmaya yönelik bir girişim olan #BoutiqueStrong kampanyasıyla uyumludur. Kampanya, nüfuz sahipleri, otantik BLLA onaylı butik oteller ve satıcılar da dahil olmak üzere birçok paydaş tarafından sektörü destekleyecek ürün ve hizmetler ile desteklenecek. BLLA, gezginlerin gelecekteki gezileri planlamaya başlamasıyla butik otellerin en büyük fırsata sahip olacağına inanıyor: gezginler samimi deneyimler ve güvenlik ve güvenlik hakkında net bir mesaj arayacaklar.

Görev Gücü üyeleri arasında butik otel sahipleri, otel grubu başkanları, halkla ilişkiler profesyonelleri ve butik topluluğun diğer liderleri bulunmaktadır.

Bu ağırlama sektöründeki butik markalar (oteller, restoranlar, perakendeciler ve daha fazlası dahil) yeniden açıldıkça, #BoutiqueStrong Konseyi üyeleriyle birlikte dernek interaktif bir rehber aracılığıyla en iyi uygulamalar, araçlar ve daha fazlasına yardımcı olacaktır.

F&B’den Gelir Stratejisine, İK’dan İletişim’e, Hukuk ve Sigorta’dan Değerleme ve Yatırım’a ve daha fazlasına kadar #BoutiqueStrong Konseyi, BLLA’nın resmi Eğitim kolu haline gelecek. Her bir şirket, uzmanlık alanları hakkında yeni üye portalında ve sosyal ağda (BLLA Kolektifi adı verilen) çevrimiçi olarak sunulacak kısa ama kapsamlı bir kurs sağlayacaktır. Otelciler ayrıca #BoutiqueStrong Konseyine, otellerine yeni protokoller ve gerçek zamanlı olarak değişen konuk beklentileri yaşadığı için yerinde bilgi sağlayacaktır.

2. The BLLA Collective (Sosyal Ağ)

BLLA, dünyanın tüm üyelerinin sohbet etmek, problem çözmek ve birbirlerinden öğrenmek için dijital olarak birleşebilecekleri bir platform olan Butik Topluluğu için ilk sosyal ağını yarattı. Sosyal ağdaki özellikler arasında gruplar, forumlar, mesajlaşma özellikleri, etkinlik yayınları, blog gönderileri ve daha fazlası bulunur. Eğitim kursunda Görev Gücü eğitim modülleri ve otel sahipleri için gelecekteki özelleştirilmiş bir program yer alacak. Yeni bilgiler geliştikçe çevrimiçi kurslar sürekli güncellenecektir.

3. “On the House” Otel Üyeliği

BLLA, Stay-Boutique.com’da otel rezervasyon sayfasına doğrudan rezervasyonların yanı sıra BLLA’nın yeni üyelik platformundaki Yeniden Açılan Yol Haritası kurslarına erişim ile otantik ve onaylı butik oteller için yeni bir şirket içi üyelik fırsatı ekledi. Burada her otelin bir girişi olacak. Dernek, ihtiyaç duyulan mülklerin bu küratörlü, değerli kaynaklara erişmesine izin vermek için sektöre geri vermek için bu seçeneği yarattı. Üyelik için tıklayın
Haberin orjinali için tıklayınız