web analytics

Divan ‘Divan Demek Güven Demek’ anlayışı ile açılıyor

Divan ‘Divan Demek Güven Demek’ anlayışı ile açılıyor

Otel, restoran, etkinlik alanları, pastane ve fırınlarında artırılmış hijyen ve güvenlik kurallarını uygulayan Divan Grubu, 15 Haziran’da Divan İstanbul Elmadağ, Divan İstanbul City ve Divan Bodrum otellerinde misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Sosyal mesafe kurallarına göre oturma düzenleri yeniden tasarlanan Divan lezzetlerinin vazgeçilmez adresleri olan restoran ve pastaneler ise haziran başı itibarıyla hizmet vermeye başladı. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sektörde güvenin markası olan Divan’ın yeni döneme hazır olduğunu belirten Divan Grubu Genel Müdürü Murat Tomruk; “Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi döneminde uzak kaldığımız misafirlerimizle yeniden buluşacağımız için heyecanlıyız. Yeni normal döneminde otel, restoran ve pastanelerimizde tüm önlemleri almış olarak, misafirlerimize güvenilir bir deneyim sunacağız. Bu kapsamda Divan İstanbul Elmadağ, Divan İstanbul City ve Divan Bodrum otellerimizi 15 Haziran itibarıyla açıyoruz. Sosyal mesafe kurallarına göre oturma düzenlerini yeniden tasarladığımız restoran ve pastanelerimizde ise haziran başı itibari ile misafirlerimizle yeniden buluşmaya başladık ” dedi.

Turizm ve yeme-içme sektörlerinde Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan Divan Grubu, yeni normal dönemde oteller, restoranlar ve pastanelerinde artırılmış önlemlerle birlikte genelgeler ile uyumlu olarak güvenli bir deneyim sunmak üzere tüm çalışmalarını tamamladı. İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı başta olmak üzere, ilgili kuruluşların belirlemiş olduğu tedbirler ve yeni standartlarla misafirlerini ağırlayacak olan Divan Grubu, ‘Divan Demek Güven Demek’ anlayışı ile misafirleriyle buluşuyor.

Misafirleriyle güvenli ve sağlıklı ortamlarda buluşmak için özveriyle çalıştıklarını belirten Divan Grubu Genel Müdürü Murat Tomruk; “Yeni normal döneminde misafirlerimize otel, restoran ve pastanelerimizde her zamanki kalitemizden ödün vermeden, artırılmış önlemler ve genelgeler ile uyumlu olarak güvenli bir deneyim sunmayı amaçlıyoruz. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi döneminde uzak kaldığımız misafirlerimizle yeniden buluşacağımız için heyecanlıyız. Mart ayından itibaren özverili çalışmalarıyla pandemi sürecinin kahramanları fedakar sağlık çalışanlarımızı İstanbul’daki 3 otelimizde büyük bir memnuniyetle ağırladık. Aldığımız önlemler; hem çalışma arkadaşlarımızın, hem de misafirlerimizin kurallara tam uyumu ile 16.500 üzeri gecelemeyi yüzakımız “sıfır bulaş” ile tamamladık. Şimdi, Divan kalitesini tüm tedbirleri alarak yeniden misafirlerimizle buluşturma vakti. İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı başta olmak üzere, ilgili kuruluşların belirlemiş olduğu tedbirler ve yeni standartlarla hizmet vermeye başlayacağız. ‘Divan Demek Güven Demek’ mottomuzla güvenli ve sağlıklı bir deneyim sunacağız. Çalışanlarımızın da güvenliğini koruyarak, misafirlerimizi tüm birimlerimizde ilk andan son ana kadar sağlıklı ve hijyenik bir şekilde ağırlamaya yönelik tüm tedbirleri aldık. Divan İstanbul Elmadağ, Divan İstanbul City ve Ege’nin en güzel koylarından Göltürkbükü’nde yer alan Divan Bodrum otelimizi 15 Haziran itibarıyla açıyoruz. Şehirlerarası seyahat kısıtlarının kalkması ile ilk aşamada iç turizme hizmet vermeye başlayan otellerimizin, önümüzdeki aylarda tıpkı geçmiş yıllarda olduğu gibi yabancı misafirlerimize de Türk misafirperverliğinin en özenli halini sunmasını hedefliyoruz. Sosyal mesafe kurallarına göre oturma düzenlerini yeniden tasarladığımız restoran ve pastanelerimizde de Haziran başından itibaren misafirlerimizi ağırlamaya başladık. Divan lezzetlerini en nezih ve hijyenik ortamlarda deneyimlemek isteyen misafirlerimize, Divan güveni ile hizmetlerimizi sunmaya başlıyoruz” dedi.

Misafirler yapılan hijyen ve temizlikle ilgili güncel videolara QR kod aracılığıyla ulaşabilecek

Mart ayından itibaren özverili çalışmalarıyla pandemi sürecinin kahramanları fedakar sağlık çalışanlarını otellerinde ağırlayan Divan Grubu, Divan İstanbul Elmadağ, Divan İstanbul City ve Ege’nin en güzel koylarından Göltürkbükü’nde yer alan Divan Bodrum’un kapılarını 15 Haziran itibarıyla açıyor. Divan Otelleri’nde resepsiyondan odaya, restorandan ortak kullanıma açık bölümler olmak üzere tüm alanlarda güvenlik ve hijyen kuralları, yönetmeliklere uygun olarak yeniden tasarlandı. Otel girişinde ateş ölçümüyle başlayan önlemler, kişiye özel resepsiyon uygulamaları, odaya temassız giriş imkanının da olduğu pek çok alternatifi konaklama boyunca devam edecek. Misafirler, otellerde her alanda yer alan QR kodlardan yapılan hijyen ve temizlik ile ilgili güncel videolara ulaşarak bilgi alabilecek, Divan kalitesiyle hazırlanan lezzetli menülerden de temassız bir şekilde sipariş verebilecek.